Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ:Εναρξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου !!!


Με μεγάλη χαρά, σας ανακοινώνουμε πως φέτος, θα γίνει πρωτάθλημα

⚽️ποδοσφαίρου⚽️ ξανά, μετά από χρόνια!
Η έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, ενώ η προθεσμία για τη δήλωση των ομάδων, λήγει στις 8 Ιανουαρίου. Στόχος μας, να έχουμε ωραίο κλίμα και να περάσουμε καλά ώστε να έχουμε κάθε χρόνο ένα όμορφο πρωτάθλημα! Για λεπτομέρειες για τις δηλώσεις, τους κανόνες και ό,τι άλλο θέλετε επικοινωνήστε μαζί μας!

Τηλέφωνο:6971810122

4 σχόλια:

  1. Όμορφο πρωτάθλημα θα γίνει μόνο όταν υπάρχουν σωστές, σύννομες υποδομές. Προς τι η βία να γίνει αυτό το υποτιθέμενο πρωτάθλημα, όταν σε λίγους μήνες το νησί θα έχει ένα ΝΟΜΙΜΟ κόσμημα στον Ποταμό, μέσω του προγράμματος Φιλόδημος που με πολύ κόπο κατάφερε ο Δήμος μας;
    Ποιός θα αναλάβει την ευθύνη για τυχόν τραυματισμούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμαρχε κρατάμε αυτό που λες ότι σε λίγους μήνες το νησί θα έχει ΝΟΜΙΜΟ κόσμημα στον ποταμό

      Διαγραφή
    2. Εκτός του ότι προφανώς θα φροντίσουμε να υπάρχει γιατρός σε όλους τους αγώνες, εκτός του ότι δεν είμαστε παιδάκια και όλοι οι συμμετέχοντες (όπως είχε γίνει και στο παρελθόν) υπογράφουν υπεύθυνες δηλώσεις πως συμμετέχουν στο πρωτάθλημα με δική τους ευθύνη, δεν μπορώ να φανταστώ με ποιόν τρόπο ένα γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα είναι επικίνδυνο για τραυματισμούς. Οσο για την επιμονή για νομιμότητα, (αν και δεν είναι απαραίτητηα συνώνυμη της ασφάλειας αλλά δέχομαι πως είναι σημαντικό σημάδι αυτής), χίλια συγγνώμη που είμαστε στην Ελλάδα και χωρίς χρήμα δεν κινείται τίποτα γραφειοκρατικό! Τώρα το κόσμημα στον ποταμό, εννοείται καλοδεχούμενο να ναι καλά ο δήμαρχος και μπράβο του! Ήταν όντως απαραίτητο!

      Διαγραφή

Από το Blogger.