Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ:ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΧΩΡΑΣ

Η προϊσταμένη, ο Σύλλογος Διδασκουσών και οι μαθητές/τριες του Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Χώρας Κυθήρων εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον Μεγαλοκονόμο Πατέρα Παναγιώτη και στην επιτροπή του Ιερού Ναού Παναγία Κοντελετού, Λυριστή Θεόφιλο, Στάθη Νικόλαο, Κασιμάτη Κωνσταντίνο, Σεμιτέκολο Χαράλαμπο, Σουρή Ευστάθιο, Παπαναστασίου Σταύρο, Κορωναίο Ιωάννη, Κορωναίο Παύλο, Φαρδουλή Παναγιώτα, Στρατηγού Ελένη, Κυπριώτη Πλουμίτσα, Κορωναίου Γεωργία, Κορωναίου Γκλόρια για την υπέροχη υποδοχή, την ενδιαφέρουσα ξενάγηση και τη θερμή φιλοξενία που προσέφεραν στους μαθητές/τριες μας.

Επίσης, θέλουμε να εκφράσουμε βαθιά ευγνωμοσύνη προς τον Υπαστυνόμο Β’ Αντωνόπουλο Βασίλειο και τον Υπαστυφύλακα Μπάκα Γεώργιο για την εξαίρετη φροντίδα και τη συνοδεία που παρείχαν στους μαθητές μας.

Η αφοσίωση τους συνείσφερε στην ασφαλή μετάβαση των μαθητών από το σχολείο προς το αποστακτήριο της κας Σταρατηγού, αλλά και στο αρτοποιείο του Καραβά.


Τέλος, η υποστήριξη που λαμβάνουμε από παρόμοιες πρωτοβουλίες αποτελεί ζωντανή απόδειξη της ευαισθησίας και της αλληλεγγύης της τοπικής μας κοινότητας.
Αυτές οι πρωτοβουλίες ενδυναμώνουν το έργο των εκπαιδευτικών και ενισχύουν την συνολική δυναμική του σχολικού μας περιβάλλοντος.

Εκ μέρους της σχολικής μας κοινότητας, σας ευχόμαστε μια φωτεινή χρονιά γεμάτη χαρά, εκπαιδευτική επιτυχία και ενίσχυση των σχολικών δεσμών.

Καλή χρονιά για όλους!













Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.