Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ:ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ



ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!

Χτες το πρωί, δυστυχώς για μια ακόμη φορά, ένα αθώο και όμορφο γατάκι έχασε τη ζωή του από κάποιο αυτοκίνητο που το πάτησε στο σημείο που βλέπετε και το βρήκαμε εκεί, χωρίς φυσικά να έχει σταματήσει το όχημα που το σκότωσε… Όπως βλέπετε στη φωτογραφία το αίμα του έχει πεταχτεί στον τοίχο, αυτό είναι απόδειξη του ότι το όχημα, αν και έβρεχε, έτρεχε πολύ περισσότερο απ όσο επιτρέπεται μέσα σε μια κατοικημένη περιοχή….
Δυστυχώς καθημερινά από το φωτογραφείο μου βλέπω πολλά αυτοκίνητα να περνούν με πολύ μεγάλη ταχύτητα, από αυτό εδώ το σημείο, όπου βλέπετε στις φωτογραφίες και δεν έχει ορατότητα αν κάποιος άλλος έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση, ή πεταχτεί κάποιο παιδί, ή κάποιος άνθρωπος, από τα κάθετα «στενά» στις φωτογραφίες και ιδιαίτερα αυτό πίσω από τη κολώνα της ΔΕΗ όπως και από τα καταστήματα. Δυστυχώς το φαινόμενο αυτό παρατηρείται και σε πολλά ακόμα χωριά!
Χτες αυτό που έχασε τη ζωή του ήταν μια αθώα γατούλα, σήμερα, αύριο, μεθαύριο θα είναι μόνο ένα αθώο ζωάκι, ή θα είναι ένα παιδί, ή ένας άνθρωπος και όλοι θα λέμε τότε το σύνηθες «ω γαμωτο τι κακό έγινε πάλι»?
Σας παρακαλώ πολύ για να σταματήσουν να χάνονται αθώες ζωές, ζώων, ή ανθρώπων, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ και όχι μόνο.
Εσείς όλοι όσοι περνάτε γρήγορα, (ξέρετε πολύ καλά ποιοι το κάνετε αυτό), στις κατοικημένες περιοχές, βάλτε μυαλό, διαφορετικά κάποια στιγμή θα υπάρχουν άσχημες εξελίξεις…..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.