Header Ads

Header ADS

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη στο Ρέντη – Στην εντατική ο αστυνομικός

 

Μεγάλη επιχείρηση έχει ξεκινήσει η ΕΛ.ΑΣ. έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, με στόχο τον εντοπισμό του δράστη που πέταξε τη φωτοβολίδα και τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό που είναι διασωληνωμένος στην εντατική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι επικεφαλής της Αστυνομίας αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί ο αποκλεισμός του περιβάλλοντα χώρου γύρω από το γήπεδο βόλεϊ του Ολυμπιακού, έχοντας ως στόχο τον εντοπισμό του δράστη της επίθεσης στον αστυνομικό.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία δεν επιτρέπει στα αμάξια που είναι παρκαρισμένα γύρω από το «Μελίνα Μερκούρη» και τους οπαδούς που παρακολουθούσαν το ντέρμπι να φύγουν, παρά μόνο σε γυναίκες και μικρά παιδιά.

Ακόμα, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το υλικό που υπάρχει από τις κάμερες ασφαλείας του κλειστού γηπέδου του Ολυμπιακού, ούτως ώστε να ταυτοποιήσει τον δράστη που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Προσαγωγές στη ΓΑΔΑ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Αρχές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε πολλές προσαγωγές και ήδη πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού μεταφέρονται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, ούτως ώστε να διακριβωθούν τα στοιχεία τους.

aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.