Header Ads

Header ADS

ΑΝΝΑ ΒΛΑΧΟΥ:Στο ίδιο έργο θεατές οι κάτοικοι των Μολάων



Στο ίδιο έργο θεατές οι κάτοικοι των Μολάων

Ένα από τα «οράματα» της δημοτικής αρχής, αυτό της ανάπλασης στον «Μπράμο» απόλαυσαν σήμερα οι κάτοικοι των Μολάων, κατόπιν μιας 10λεπτης βροχόπτωσης, όπου άλλο ένα εικονικό έργο «μετακινήθηκε» από την πλαγιά προς τον κεντρικό δρόμο πέριξ της πόλης μετατρέποντας το σημείο σε εκβολή ποταμού.
Ο όγκος της λάσπης έκλεισε τη διέλευση των αυτοκινήτων και ξεδίπλωσε την προεκλογική προπαγάνδα για τη δήθεν ανάπλαση, η οποία είχε τότε ενισχυθεί με την τριήμερη παρουσία μπουλντόζας στην περιοχή αλλά μετεκλογικά εξαφανίστηκε!!
Η ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής σε έργα και λύσεις κρίσιμων σημείων στον Δήμο μας και δη στον «Μπράμο», είχε αναδειχθεί μέσω παλαιότερης ανάρτησής μου, επιστρέφοντας σήμερα καθιστώντας υπεύθυνο τον ίδιο τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για την επικινδυνότητα.
Ας είναι εξαιρετικά προσεκτικοί οι διερχόμενοι οδηγοί σε αντίστοιχη περίπτωση στο μέλλον γιατί όλα θα εξαρτηθούν από τη διάρκεια της βροχόπτωσης, που είναι ξεκάθαρο ότι αν αυξηθεί, τότε ο «Μπράμος» θα καταλήξει στην Εθνική Οδό Μολάων Μονεμβασίας.
Άννα Βλάχου
Γεωπόνος
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μονεμβασίας
ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.