Header Ads

Header ADS

Σύνταγμα: Προσαγωγή Παλαιστίνιου που ύψωσε τη σημαία της χώρας του στη συγκέντρωση της Κυριακής



Στα βίντεο, ο νεαρός αποτυπώνεται να είναι σκαρφαλωμένος και σε στύλο και να υψώνει την ελληνική σημαία και την σημαία της Παλαιστίνης. 

Προσήχθη σήμερα, Τρίτη (7/11), ένας 22χρονος Παλαιστίνιος, ο οποίος φέρεται να ύψωσε σημαία της χώρας του κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Σύνταγμα την περασμένη Κυριακή.

Τα βίντεο από το περιστατικό αναπαράγονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι Αρχές έφτασαν στην ταυτοποίησή του.

Στα βίντεο, ο νεαρός αποτυπώνεται να είναι σκαρφαλωμένος και σε στύλο και να υψώνει την ελληνική σημαία και την σημαία της Παλαιστίνης.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.


4 σχόλια:

  1. αιτιολογία έγινε η προσαγωγή; Θαυμάστε:

    Η αιτιολογία που έγινε η προσαγωγή;Προσήχθη με βάση το άρθρο 141 του Ποινικού Κώδικα, δηλαδή για διατάραξη των σχέσεων της Ελλάδας με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ!
    Εδώ λοιπόν έχουμε μία απτή απόδειξη ότι οι Αμερικανοτσολιάδες δεν παραιτούνται από κανένα μέσο ώστε να αποδείξουν ότι είναι Αμερικανοτσολιάδες. Ετσι όταν έχουν εξαντλήσει τις υποκλίσεις τότε επιλέγουν ακόμα και την αυτογελοιοποίηση.

    Μια εμβληματική όψη του κυβερνητικού κατήφορου είχαμε απο την φούρια των “άριστων” να δώσουν κι άλλα διαπιστευτήρια σε “προστάτες”, “συμμάχους” και συστηματικούς δολοφόνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε παλι τα βασικα….
    Άρθρο 191Α Π.Κ.
    1. Όποιος δημόσια αφαιρεί ….. την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του ή ηχητικά παρεμποδίζει τη δημόσια ανάκρουση του εθνικού ύμνου, και έτσι εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη, τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο έτη ή χρηματική ποινή…..Simon Templar

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. S.T απο το κούνα κούνα την σημαία σου πάν-κατ έχεις γίνει χάλια . σκουπίσου και λίγο απο τον πατριωτισμό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλα απαντησα στον παραπανω γιατι συνεληφθει αυτος που κατεβασε την Ελληνικη σημαια,εσυ τι κοφτεσαι;εκτος κ αν δεν εισαι Ελληνας κ δεν σ απασχολει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.