Header Ads

Header ADS

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ:Περί δήθεν επιδοτούμενου εποικισμου των Αντικυθήρων από το Πακιστάν



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η πρόσφατη διάδοση περί δήθεν επιδοτούμενου εποικισμου των Αντικυθήρων από το Πακιστάν ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, είναι ψευδής και ανυπόστατη. Καμία επιδότηση δεν δίνεται, καμία γη δεν χαρίζεται. Το Κράτος οφείλει να αντιμετωπίσει το δημογραφικό των νησιών άμεσα και με ισχυρές εθνικές πολιτικές.
Καλούμε τους δημοσιογράφους να ελέγχουν διεξοδικά τις όποιες πληροφορίες πριν τις αναπαράγουν άκριτα, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στο Δήμο μας με τη διάδοση Fake News. Αν τους ενδιαφέρει ειλικρινά η τύχη του ακριτικου νησιού των Αντικυθήρων, ας επιδιώξουν να παρουσιάσουν τα αληθινά ζητήματα του τόπου σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή.
Δεν θα ανεχθούμε άλλη παραπληροφορηση.
Εκ του Δήμου Κυθήρων

Διαβάστε εδώ τα σχετικά δημοσιεύματα και videos
Η πακιστανική τηλεόραση καλεί Πακιστανούς να εποικίσουν τα Αντικύθηρα – με 500€ το μήνα το κεφάλι (video)


4 σχόλια:

  1. Άπιστος σε όλες τις κυβερνήσεις ο μωυσης του νησιου καθισηχαζει τους ιθαγενείς οτι εντάσσεται στις ίδιες δηλώσεις με την Ευρωπαία πρώην επίτροπος και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου. - Αυτό που εύχομαι είναι σε 100 χρόνια να μη γίνει δια της βίας η Ευρώπη σκουρόχρωμη. «Τέτοιες λογικές είναι οι αιμοδότες της άκρας δεξιάς. Η κανονικοποίηση του ρατσισμού, η εργαλειοποίηση της ανασφάλειας, η αδυναμία ουσιαστικής συζήτησης για τις παγκόσμιες ανισότητες εκεί οδηγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΙΣΤΟΣ και όχι άπιστος

      Διαγραφή
    2. Έξω τα πακιστανια απο τα αιματοβαμμενα ελληνικά χώματα. Μπράβο Δημαρχε

      Διαγραφή
    3. Μπρρρ γιατί τέτοιο θρίλερ παιδάκι μου; Αίματα και αηδίες...

      Διαγραφή

Από το Blogger.