Header Ads

Header ADS

Κύθηρα Αντικύθηρα Καινούργια Μέρα:ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

 

Δραστηριότητα Συνδυασμού

ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

Το πρωί της Πέμπτης 5/10, στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Φρατσίων, η παράταξή μας πραγματοποίησε ανοικτή συνάντηση με δημότες, κατά την οποία ο Δήμαρχός μας κ. Ευστρ. Χαρχαλάκης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις για μια σειρά ζητημάτων. Η εκδήλωση διήρκησε 2 ώρες και συντονιστής ήταν ο π.Αντιδήμαρχος κ. Μαθιός Αγγελιουδάκης.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος κ. Χαρχαλάκης δήλωσε τα εξής:
"Με λύπη και απορία οι Κυθήριοι διαπίστωσαν ότι για πρώτη φορά μετά το 2014, δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη τηλεμαχία (debate) στο νησί μας, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν σχετικές προσπάθειες από τοπικά ΜΜΕ. Η παράταξή μας δήλωσε εξαρχής διά του εκπροσώπου της, ότι όχι απλά επιθυμεί, αλλά ουσιαστικά επιδιώκει το debate, εφόσον ο συντονιστής και οι ερωτώντες έχουν την δημοσιογραφική ιδιότητα (αυτονόητο προφανώς). Προτείναμε, μάλιστα, να υπάρχουν συγκεκριμένες θεματικές και χρονικοί περιορισμοί όπως σε κάθε αντίστοιχη διαδικασία διεθνώς, αλλά και να δοθεί έμφαση στα προγράμματα των τριών συνδυασμών επί των οποίων θα κληθούν οι πολίτες να εκφραστούν στην κάλπη την Κυριακή. Είναι προφανές ότι κανένας εκ των 2 συνδυασμών της αντιπολίτευσης δεν φάνηκε να επιθυμεί να υπάρξει διάλογος επί των προγραμματικών του θέσεων και απόψεων, για λόγους που οι πάντες αντιλαμβάνονται. Ο δικός μας συνδυασμός έχει ΕΡΓΟ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, που προβάλει με κάθε τρόπο, καθώς ούτε κρύβεται, ούτε φοβάται. Θα επαναλάβω, αυτό που είχα πει το 2019: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ"

1 σχόλιο:

  1. χαχαχα Το θέλατε πολύ, ε; Και τότε γιατί δεν έγινε το debate? Για δώστε μας στοιχεία, τι κάνατε γι'αυτό. Διότι εμένα μου φαίνεται οτι αφού περασαν οι μέρες, τώρα εκ του ασφαλούς λέτε οτι δεν το ήθελε ο Σουρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.