Header Ads

Header ADS

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Ιστιοπλοϊκό 20 μέτρων “εξώκειλε” σε παραλία – ΦΩΤΟ



Το ιστιοπλοϊκό εξώκειλε, «πλάγιασε» και περιμένει την σωτηρία του στις Θίνες Βαρθολομιού και οι κάτοικοι ανησυχούν για την εκροή των καυσίμων του και άρα της ρύπανσης…

Σωστά ερωτά ο Christos Patsos …
  • «Οι αρμόδιε ς υπηρεσίες, Λιμενικό, Αστυνομία μήπως πρέπει να μεριμνήσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα να βγάλουν έξω από τη θάλασσα στην περιοχή Θίνες Βαρθολομιού, το βυθισμένο ιστιοπλοϊκό πριν αρχίσουν τα καύσιμά του να εκρέουν στην θάλασσα;»
Η πρώτη φωτογραφία είναι του Χαράλαμπος Βρυώνης (Θίνες Βαρθολομιού, 23/10/2023 / 14:00) και οι υπόλοιπες είναι του George Pylarinos που σημειώνει : «Ανεβάζω όσες φωτογραφίες έβγαλα, και τις διαπιστώσεις μου που είναι:
1. Πρόκειται για ένα ιστιοφόρο μήκους 18-20 μέτρων,που εμφανίστηκε χτες (22/10/23) στις 7μμ περίπου χωρίς να δείχνει σημεία ότι ήταν ακυβέρνητο. Μάλιστα ήταν αναμμένα και κάποια φώτα επάνω του. Η έντονη θαλασσοταραχή το ανάγκασε να ανατραπεί και να προσαράξει στην παραλία Θινών, μπροστά ακριβώς από το κατάστημα.
2. Έχει δυο προπέλες και στο κατάστρωμά του είναι γραμμένο με κόκκινο σπρέϋ CP311— 10/10/23
3. Στην παραλία έχουν ξεβραστεί ρούχα, παπούτσια, φάρμακα, μπουκάλια νερού, σωσίβια κλπ
4. Στην πρύμνη του φαίνεται η ονομασία MADISON DELAWARE και μια σημαία USA
5. Στο κατάρτι κρέμεται ακόμη μια Ιταλική σημαία
6. Δεν φαίνονται ίχνη ζωής στο πλοίο.
ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Ιστιοπλοϊκό 20 μέτρων "εξώκειλε" στην παραλία - ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Ιστιοπλοϊκό 20 μέτρων "εξώκειλε" στην παραλία - ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Ιστιοπλοϊκό 20 μέτρων "εξώκειλε" στην παραλία - ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Ιστιοπλοϊκό 20 μέτρων "εξώκειλε" στην παραλία - ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Ιστιοπλοϊκό 20 μέτρων "εξώκειλε" στην παραλία - ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.