Header Ads

Header ADS

Βασίλης Γραμματικός :Ευχαριστήριο



Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους και όλες που βοήθησαν στην έρευνα και διάσωση της συζύγου μου Bernadette Dorizzi.

α) Αρχικά να ευχαριστήσω το Λιμενικό Σώμα και συγκεκριμένα το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) για το γενικό συντονισμό της επιχείρησης και την συνεχή ενημέρωσή μας.
β) Τα στελέχη του Β’ Λιμενικού Τμήματος Κυθήρων, την διοικητή του ΒΛΤ Κυθήρων, υποπλοίαρχο  Γιαννακοπούλου Νίκη, για τον συντονισμό των ερευνών στα Κύθηρα.
γ) Τα στελέχη του Β' Λιμενικού Τμήματος Κυθήρων που συμμετείχαν στην Ερευνα και Διάσωση, τον ανθυπασπιστή Λ.Σ. Λαμπρόπουλο Ιωάννη και τον λιμενοφύλακα Παλλήκαρη Χρήστο. Με συγκίνησε το γεγονός ότι ο κύριος Λαμπρόπουλος. όταν βρήκε στη βραχώδη περιοχή του Λιμνιώνα τη σύζυγό μου, της έδωσε τα άρβυλά του και περπάτησε ξυπόλητος στα κοφτερά βράχια.
δ) Την Ελληνικη Ομαδα Διασωσης, Παραρτημα  Κυθηρων, με επικεφαλής την κυρία Ελένη Στάθη και τα δύο μέλη της ομάδας με τα κανό που ερεύνησαν όλη την περιοχή από Οχελλες μέχρι Κουφογιαλό, με εντυπωσιακό επαγγελματισμό και αυταπάρνηση.
ε) Τον κύριο Γιάννη Λάμπογλου απο το Kythira Dive Center που παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, ήρθε και συνέδραμε στην αναζήτηση.
στ) Tον κύριο Στέργιο Καναρόπουλο που απο την πρώτη στιγμή, βοήθησε στην αναζήτηση από την βραχώδη ακτή και τη θάλασσα, και τον κύριο Δημήτρη Νικολέρη που βρήκε την Μπερναντέτ στα βράχια και κάλεσε άμεσα τις αρχές.Τέλος, την Λουίζα Μότη που από μακριά ανέλαβε τον συντονισμό της προσπάθειας.Είμαι ευγνώμων στους πάρα πάνω που στάθηκαν δίπλα μας έμπρακτα αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες.Βασίλης Γραμματικός

1 σχόλιο:

Από το Blogger.