Header Ads

Header ADS

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ:Θεόδωρος Ζαντιώτης «Πράπας» Υποψήφιος για το Δημοτικό Συμβούλιο

(1η) Εμφάνιση στο Μέσο μας

Δήλωση υποψηφιότητας 

Θεόδωρος Ζαντιώτης «Πράπας»
Υποψήφιος για το Δημοτικό Συμβούλιο

Γεννήθηκα το 1978 και μεγάλωσα στην ιστορική λαϊκή συνοικία της Νίκαιας του Πειραιά. Αποφοίτησα από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Νικαίας με ειδικότητα στην αρχιτεκτονική ξυλογλυπτική εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά στην οικογενειακή μας επιχείρηση «Μαστορέματα Νικαίας» που ίδρυσε ο παππούς μου Θεόδωρος Ζαντιώτης, γνωστός στα Κύθηρα ως «Ρούλης Πράπας», και πέρασε από τον παππού στα χέρια του πατέρα Κώστα και εμένα. Για εξήντα και πλέον χρόνια εξυπηρετούμε επαγγελματικά και την αγαπημένη μας ιδιαίτερη πατρίδα, το Τσιρίγο.

Με μεγάλη μας τιμή και χαρά συμμετέχουμε για καλό σκοπό σε κοινωφελείς δράσεις προσφέροντας ως οικογένεια και ως επιχείρηση. Πιστεύουμε στο κοινό καλό, στηρίξαμε και στηρίζουμε και με κάθε τρόπο δημόσιες δομές όπως το Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας, το Ε.Π.Α.Σ μαθητείας Πειραιά, το «Χαμόγελο του παιδιού» και άλλους φορείς.

Τους θερινούς μήνες συνδράμω την αδερφή μου Χριστίνα στην ξενοδοχειακή μας μονάδα  “Prapas Apartments”, η οποία πρωτολειτούργησε το 2005 προσβλέποντας στην  ανάπτυξη του νησιού καθώς και την ευκαιρία να απολαμβάνουμε περισσότερο χρόνο στον τόπο καταγωγής μας.

Είμαι παντρεμένος από το 2008 με την Βασιλεία Χλαμπέα και έχουμε αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

Είμαι ενεργό μέλος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος από το 2007 και Εκπαιδευτής Σκοποβολής στον πήλινο στόχο με ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις στους αγώνες. Επίσης είμαι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing και κατέχω πτυχίο ελεύθερης κατάδυσης Α’ και Β’ επιπέδου. Αγαπώ τον αθλητισμό και επιθυμώ να συμβάλλω ώστε και στο νησί μας να αναβαθμίσει τις αθλητικές δομές και δραστηριότητες.

Ο αθλητισμός με έχει διδάξει το ομαδικό συλλογικό πνεύμα, το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο. Συμμετέχω από μικρός σε συλλογικές δράσεις, και σε κάθε ευκαιρία προκρίνω τον εθελοντισμό σε απλά πράγματα την καθημερινότητας, όπου με τους συμπατριώτες μου μπορούμε να προσφέρουμε όλοι μαζί.

Παρά το γεγονός ότι η ιδιωτική προσφορά χαρακτηρίζει έντονα τους συμπατριώτες μας, με μεγάλα δείγματα γραφής όπως το Τριφύλλειο Νοσοκομείο, το Κασιμάτειο Γηροκομείο, το αεροδρόμιο, τα κοινωφελή έργα, η μικρή μας κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με προβλήματα της καθημερινότητας που χρειάζονται περισσότερο ενδιαφέρον και πράξεις. Και μάλιστα από ανθρώπους που ζουν και βιώνουν καθημερινά τι σημαίνει να έχεις οικογένεια στα Κύθηρα, να δουλεύεις στα Κύθηρα, να δημιουργείς στα Κύθηρα. Συγχωρέστε με που θα το πω, βλέπω ότι μερικοί συμπολίτες μας βλέπουν την εξουσία μόνο ως λάφυρο. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αν δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλύτερο, τότε αυτό θα έχει μέρισμα και πάλι σε όλους μαζί.

Με γνωρίζετε όλα αυτά τα χρόνια και για την προσφορά μου και για το πως έχω μάθει να συμπεριφέρομαι στην ζωή, και πόσο σημαντικές είναι για μένα οι καθημερινές στιγμές στο νησί μας. Σε αυτόν τον τόπο θέλω να ανοίξουμε Όλοι Μαζί τον δρόμο ώστε και τα παιδιά μας να συνεχίζουν να ζουν, να εργάζονται και να χαίρονται όπως τον χάρηκαν οι πρόγονοί μας. Το νησί μας είναι η ιστορία μας, είναι η σφραγίδα μας, είναι οι συμπατριώτες μας, είναι η φυσική του ομορφιά. Κι όλα αυτά πρέπει να τα προικίσουμε στα παιδιά μας.

Γι’ αυτό αποφάσισα να παλέψω για όλα αυτά, να πω ναι σε μία μεγάλη ομαδική πορεία αλλαγής  με τον αξιόλογο συμπατριώτη μας και γνωστό σε όλους για την εργατικότητα, την ευστροφία και την επιτυχημένη του επαγγελματική πορεία, τον Ζαχαρία Σουρή. Και με Όλους Μαζί, αυτούς που αποφάσισαν να ενωθούν για αυτόν τον κοινό σκοπό, εξαιρετικούς ανθρώπους που τους γνωρίζετε πολύ καλά, και δεν χρειάζονται συστάσεις, ούτε αναθέσεις για να σηκώσουν τα μανίκια τους, σας υπόσχομαι ότι θα καταφέρουμε για το Τσιρίγο μας πιο πολλά. Θα κρατήσουμε τον τόπο μας ζωντανό. Δεν θα επιτρέψουμε να φύγει άλλος κόσμος. Θα  επιστρέψουν περισσότεροι νέοι και θα ζήσουν καλύτερη ζωή εδώ.

Σας κοιτώ στα μάτια και σας ζητώ να κάνουμε το ταξίδι στα Κύθηρα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Είμαι υποψήφιος για το Δημοτικό Συμβούλιο και σας καλώ να μπούμε μαζί νικηφόρα στην πρώτη συνεδρίαση του 2024.
Η ψήφος σας είναι δέσμευση για μένα για 5 χρόνια σκληρής δουλειάς.

Ζητώ από την αγαπημένη μου Αγία Πελαγία και όλο το Τσιρίγο να κερδίσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον.

Με τιμή και αγάπη

Θοδωρής Ζαντιώτης «Πράπας»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.