Header Ads

Header ADS

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ:Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δώρας Γαβαλά στο Δημοτικό Συμβούλιο Κυθήρων


(1η) Εμφάνιση στο Μέσο μας

Γεννήθηκα το 1985 και μεγάλωσα στα Κύθηρα. Μόλις τελείωσα το Γενικό Λύκειο Κυθήρων σπούδασα την ειδικότητα του Διοικητικού και Οικονομικού Στελέχους Επιχειρήσεων στο Δημόσιο  ΙΕΚ Αλίμου. Μετά τις σπουδές μου επέστρεψα στα Κύθηρα, παντρεύτηκα και απέκτησα ένα γιο. Στο παρελθόν εργάστηκα στον Δήμο Κυθήρων με σύμβαση εργασίας στην γραμματειακή υποστήριξη. Τα τελευταία 7 χρόνια εργάζομαι στον κλάδο της εστίασης και του τουρισμού. Μιλάω άπταιστα αγγλικά.

Η ζωή είναι ωραία λέει στην ομώνυμη ταινία ο Μπενίνι, αλλά η ζωή είναι ωραία όταν ζεις ανάμεσα σε ευτυχισμένους ανθρώπους. Πόσο μάλλον όταν μπορούν ακόμη να υπάρχουν γύρω σου άνθρωποι…

Δυστυχώς τα τελευταία 10 χρόνια η ποιότητα ζωής στα Κύθηρα δεν έχει βελτιωθεί. Και ναι, η ζωή δεν μπορεί να είναι ωραία, όταν φεύγουν άνθρωποι από το νησί, όταν οι νέοι άνθρωποι απωθούνται, όταν για τα παιδιά μας δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.

Αγαπώ τον τόπο μου και ονειρεύομαι να δώσουμε πάλι ζωή στην καθημερινότητα, στα χωριά μας, στην διασκέδαση και τον ελεύθερο χρόνο. Και για να το πετύχουμε αυτό χρειάζεται πρώτα – πρώτα να δώσουμε καλές δουλειές στους νέους, προσιτή στέγη, επιλογές. Η ζωή θέλει επιλογές.

Πρέπει να διώξουμε την μιζέρια που μας λέει ότι τίποτα δεν αλλάζει. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως δεν πρέπει να είναι δεδομένος. Να μην συμβιβάζεται με το λίγο. Γιατί μακροπρόθεσμα θα το χάσει κι αυτό. Καλοκαίρια και χειμώνες περνούν και μας προσπερνούν και μας βρίσκουν λιγότερους τελικά. Έχω άδικο; Εγώ θέλω να γυρίσουν πίσω οι άνθρωποί μου, να δοθούν κίνητρα στους νέους, στις νέες οικογένειες. Δε μπορεί να μιλάμε συνέχεια μόνο για έργα οδοποιίας, να «κολυμπάμε» μέσα στα …εκατομμύρια και τελικά να έχουμε χάλια κεντρικό δρόμο (ή μήπως στο χωριό μου τα Φράτσια οι δρόμοι περνιούνται;)

Πείτε λοιπόν όχι στο φτηνό βόλεμα που κάποιοι σας δίνουν ως αντάλλαγμα για μια ψήφο, κι ελάτε να κυνηγήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα όνειρά μας.

Είπα ναι με όλη μου την αγάπη στον Ζαχαρία και Όλους Μαζί, νιώθω πως είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που κοιτάζει την ζωή με το κεφάλι ψηλά και δεν κάνει εκπτώσεις στο ωραίο και το σωστό.

Η ζωή είναι ωραία. Κι εμείς αξίζουμε μια καλύτερη ζωή. Γι’ αυτό θα νικήσουμε

Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κυθήρων και σας προσκαλώ κοντά μας.

Σας ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.