Header Ads

Header ADS

ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ:Συνεχίζουν ακάθεκτοι τη διαστρέβλωση της αλήθειας…



Δελτίο Τύπου Συνδυασμού

Συνεχίζουν ακάθεκτοι τη διαστρέβλωση της αλήθειας…

---------------------------------------------------------
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος της απερχόμενης δημοτικής αρχής, στην προσπάθειά της να γίνει βασιλικότερη του βασιλέως, άθελά της άνοιξε με συνέντευξή της ξανά τη συζήτηση για τη διαχείριση των 3.000.000 ευρώ, μιας απόφασης της δημοτικής αρχής, την οποία η ίδια είχε ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ το 2017 ως αρχηγός τής τότε αντιπολίτευσης. Βέβαια, ξέχασε πολύ σύντομα τι ψήφιζε τότε και από κριτής μετατράπηκε σε απολογητή των διοικούντων.
Η εν λόγω υποψήφια προσπαθεί απελπισμένα να αλλάξει την ατζέντα.
Φαίνεται ότι η αναφορά της, η οποία προκάλεσε την ανακοίνωση του Συνδυασμού μας, ενόχλησε τον αρχηγό της και γι’ αυτό η ίδια υποχρεώθηκε να δώσει νέες δήθεν διευκρινήσεις.
Της υπενθυμίζουμε, λοιπόν, αν και όφειλε να γνωρίζει ή σκοπίμως παραγνωρίζει ότι, τα έγγραφα της 23ης Ιανουαρίου 2021 και της 16ης Φεβρουαρίου 2023, που επικαλείται έχουν εκδοθεί από την Περιφερειακή Υπηρεσία (Τρίπολη) της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ).
Το γεγονός ότι η Κεντρική Υπηρεσία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ με το πρόσφατο έγγραφό της, στις 11 Αυγούστου 2023 προς τον Δήμο Μονεμβασίας (βλέπε εικόνα), κάνοντας μάλιστα χρήση των απαντητικών προηγούμενων εγγράφων του Δήμου ζητώντας συγκεκριμένα στοιχεία, επιβεβαιώνει την ανακοίνωσή μας ότι Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ από τις ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (Αθήνα) της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, οι οποίες προΐστανται της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τρίπολης.
Ο Δήμος Μονεμβασίας καλείται να απαντήσει και να προσκομίσει στην ΕΑΔ, μεταξύ άλλων, τα εξής:
 Τις οικείες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, κ.λπ. (π.χ. αποφάσεις δωρεάς για την εκτέλεση του έργου κ.λπ.),
 Βήμα – Βήμα τις διαδικασίες που ακολουθεί ο Δήμος από την αρχή μέχρι την παραλαβή ενός έργου ή προμήθειας ή μελέτης, κ.λπ.
 Τα στοιχεία των έργων, όπως, πράξεις «Επιβλέποντα Μηχανικού», «as Built» σχέδια των έργων, άδειες και εγκρίσεις έργων, αντίγραφα έγγραφων εντολών του Δήμου, τιμολόγια, πιστοποιήσεις εργασιών από τον Δήμο, αποφάσεις προσωρινής παραλαβής κ.λπ.).
Αυτή είναι η ουσία όσο και αν προσπαθούν να την αποφύγουν.
Όσο για τα περί μηνύσεων, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί...
Στις 8 Οκτωβρίου οι Δημότες θα γυρίσουν την πλάτη στο χθες και θα ανατείλει στον Δήμο μας η διαφάνεια και ο σεβασμός στους Πολίτες.
Πάντα οι Δημότες Μπροστά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.