Header Ads

Header ADS

...ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ...!!!!



 ...ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ...!!!!

Πέρασε ..ήδη η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου..και μερικά φαινομενικά ..απλά ,αλλά αξιοπερίεργα γεγονότα ,έρχονται να μας προβληματίσουν και να μας δημιουργήσουν, το λιγότερο...θα έλεγα, αναπάντητες απορίες.

Την προηγούμενη Δευτέρα λοιπόν 31/7, ημέρα αποκομιδής απορριμμάτων στο Διακόφτι , εντελώς ξαφνικά το απορριμματοφόρο αποχώρησε ...προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ δεν είχε περισυλλέξει ούτε τα μισά απορρίμματα του οικισμού . ( Μεσολάβησε και το τριήμερο..)...και μέχρι εδώ καλά, η συνέχεια όμως είναι πιο πολύπλοκη και αποκαλυπτική..

Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες ..παράπονα και ..τηλεφωνήματα στις ''αρμόδιες'' υπηρεσίες του Δήμου..

Η απάντηση ήταν...άγνοια και ....ότι τελικά λείπει ο αρμόδιος υπάλληλος..!!!.Την επόμενη και ενώ τα σκουπίδια ξεχείλιζαν και μύριζαν αφόρητα , λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών.., τα τηλέφωνα συνεχίστηκαν χωρίς αποτέλεσμα ,με τελική υπόδειξη, να αναζητήσουμε το πρόγραμμα των δρομολογίων ,σε κάποιο site ....του Δήμου που φυσικά ουδεμία σχέση με το θέμα είχε...Μετά από ιδιαίτερο ψάξιμο ...βρήκαμε μια ανακοίνωση του ..αρμόδιου αντιδημάρχου .." ..ότι από τις 15 Ιουλίου το πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων ..θα εκτελείται ...κανονικά..."

χωρίς σχόλια ..βεβαίως ..Που είναι το πρόγραμμα ???? Ποιο Πρόγραμμα..????

Πρόκειται βεβαίως για άλλη μια στρέβλωση-αστοχία προγραμματισμού ...της σχέσης όγκου απορριμμάτων και χωρητικότητας μεταφορικού μέσου..

Γιατί με δεδομένο ότι την ίδια δουλειά κάνει το απορριμματοφόρο και στο Διακόφτι και στο Καψάλι- μαζεύει σκουπίδια- κάποιος αποφάσισε ότι τα σκουπίδια πρέπει να μαζευτούν από το Καψάλι και όχι από Διακόφτι...Τόσο απλά ...μόνο να έχει το θάρρος να το πει...Γιατί δυσκολεύομαι να βρώ δικαιολογίες..Μήπως μυρίζουνε περισσότερο τα σκουπίδια στο Καψάλι..???

η μήπως φθάσαμε στο σημείο -κάποιοι ..και για ποιους λόγους άραγε ???

να κάνουνε διακρίσεις και διαχωρισμούς των περιοχών του νησιού ??? ....

Θα το δούμε και αυτό...???

3 σχόλια:

  1. Μπλα μπλα μπλα δε βαρέθηκες; μόνο εσύ φωνάζεις. Ούτε ο Σύλλογος ούτε ο Πρόεδρος. Καταντάς γραφικός ανθρωπε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα σε ιδιώτη κ Δήμαρχε απο του χρόνου. Δειτε το σοβαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν φωτογραφιζεις τους καδους 1 ωρα πριν περάσει το σκουπιδιαρικο ετσι ειναι γεμάτοι. Δεν ανακάλυψες την Αμερική

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.