Header Ads

Header ADS

Συνελήφθη υπαξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας για εμπόριο ναρκωτικών σε πάρτι στην Αθήνα και την Μύκονο



Διακίνηση ναρκωτικών σε πάρτι που γίνονταν σε Αθήνα και Μύκονο κατηγορείται ότι έκανε ένας υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Η πληροφορία έφτασε πριν από λίγες μέρες στον 11ο όροφο της Ασφάλειας Αττικής και στα γραφεία της Δίωξης Ναρκωτικών. Ο υπαξιωματικός εντοπίστηκε και τέθηκε σε παρακολούθηση χωρίς οι αστυνομικοί να γνωρίζουν ότι είχαν να κάνουν με έναν… προμηθευτή για όλα τα γούστα. Ο 39χρονος είχε στο σπίτι του ένα… σούπερ μάρκετ παράνομων ουσιών ώστε να ικανοποιεί όλους τους πελάτες του, οι οποίοι είτε πήγαιναν στο διαμέρισμα του είτε τον συναντούσαν στο κέντρο της Αθήνας για να κάνουν τις αγοραπωλησίες. Μάλιστα, είχε δημιουργήσει και τις κατάλληλες συνθήκες με ένα τζακούζι και μια μεγάλη τηλεόραση, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν την κατ οίκον έρευνα. Το στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν ήδη σε διαθεσιμότητα για άλλο παράπτωμα και υπηρετεί ως νοσοκόμος. 

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του και στην κατοχή του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 5,5 γραμμ. κοκαΐνης, 51,1 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 29,4 γραμμ. MDMA, 332 δισκία ECSTASY, 5 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (SKUNK), 37,9 γραμμ. μεφεδρόνης, 2 γραμμ. κεταμίνης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ, 4 κάμερες ασφαλείας, καταγραφικό και 2 κινητά τηλέφωνα. 
Ο 39χρονος που είχε ξανασυλληφθεί και πριν από περίπου δυο χρόνια για υπόθεση ναρκωτικών,  οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.