Header Ads

Header ADS

Πειραιάς: Πωλούσε την ηρωίνη 10.500 ευρώ το κιλό



Η πληροφορία που έφθασε στη Δίωξη Ναρκωτικών άνοιξε το δρόμο για τη σύλληψη του «Τόνι» του άνδρα που φέρεται να προμήθευε με ηρωίνη χρήστες στον Πειραιά

Η πληροφορία που έφθασε στη Δίωξη Ναρκωτικών άνοιξε το δρόμο για τη σύλληψη του «Τόνι» του άνδρα που φέρεται να προμήθευε με ηρωίνη χρήστες στον Πειραιά.

Σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού που συμμετείχε στην επιχείρηση ο «Τόνι» πωλούσε την ηρωίνη χιλιάδες ευρώ το κιλό.

«Στην Υπηρεσία μου περιήλθε πληροφορία προ εικοσαήμερου από άτομο που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του και δε μπορέσαμε να εξακριβώσουμε τα στοιχεία του με άλλον τρόπο ότι ένας αλλοδαπός άνδρας ηλικίας περίπου -31- ετών, με το όνομα Τόνι, κανονικού αναστήματος με κοντά μαλλιά και αραιό μουσάκι, ο οποίος διαμένει στα Καμίνια Αττικής επί της οδού ….. κατέχει και διακινεί στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά ποσότητες ηρωίνης έναντι του ποσού των -10.500- € το κάθε κιλό πώλησης σε χονδρική και -10- € το κάθε γραμμάριο πώλησης σε λιανική και ότι εντός της οικίας του κατέχει κατάλληλα εξοπλισμένο εργαστήριο για την νόθευση και την επανατυποποίηση της ηρωίνης. Από την καθημερινή επιτήρηση διαπιστώσαμε ότι δεν εργάζεται και ότι συχνάζει σε καφετέριες με τους ομοεθνείς του.»

H επιτήρηση κατέληξε σε… σύλληψη στις 25 Ιουνίου και όταν οι αρχές συνέλαβαν τον  «Τόνι « στην ερώτηση αν  έχει κάτι παράνομο στο σπίτι του εκείνος απάντησε θετικά  δείχνοντας ακόμη δύο άτομα:

«μας ενημέρωσε  ότι εδώ και δύο χρόνια κατοικεί στην μονοκατοικία επί της οδού ….. στα Καμίνια Αττικής έναντι ενοικίου και παραχώρησε την εν λόγω οικία αντί του ποσού των 500 € σε ένα ζευγάρι και συγκεκριμένα σε έναν Αλβανό με όνομα Μ…, ψηλό, ευτραφή και μελαχρινό γύρω στα 45 χρονών και σε μία Ελληνίδα με όνομα Κ…. ψηλή, ευτραφής και μελαχρινή γύρω στα 35 έτη, προκειμένου αυτοί να νοθεύουν και να επανατυποποιούν  ποσότητες ηρωίνης.»

Η έρευνα στο σπίτι έβγαλε λαβράκι με τις αρχές να εντοπίζουν μεταξύ άλλων 16 αυτοσχέδιες σακούλες με ηρωίνη συνολικού βάρους 8.000 γραμμαρίων και φυσικά όλα τα σύνεργα για την τυποποίηση τους .Παράλληλα εντόπισαν και 730 γραμμάρια σκόνης άγνωστης προέλευσης η οποία και απεστάλη στα εργαστήρια για την ανάλυση της χημικής της σύστασης.

Ο κατηγορούμενος κατά την  έρευνα αρνήθηκε να αποκαλύψει  από που έπαιρνε  την ηρωίνη καθώς και το πελατολόγιο ενώ μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο δικηγόρος του Γιάννης Γλύκας δήλωσε στο newpost:

«Ο εντολέας μου αποτελεί θύμα επιτήδειων που εκμεταλλεύτηκαν την οικονομική ανάγκη του αλλά και την εξάρτηση του  ,τον παραπλάνησαν και χρησιμοποιώντας τις δικές τους διασυνδέσεις , τον έπεισαν να «κρατήσει» τις ναρκωτικές ουσίες και αμέσως τον « έδωσαν «στις διωκτικές αρχές για να εξασφαλίσουν τα ευεργετήματα του άρθρου 27 του Ν4139/2013,δυστυχώς για πραγματικούς διακινητές «Είμαστε βέβαιοι  ότι ο πραγματικός ρόλος του καθενός θα αποσαφηνιστεί στο Δικαστήριο»

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.