Header Ads

Header ADS

ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ:Ο Δήμος Μονεμβασίας έκοψε το ρεύμα στην μονάδα αφαλάτωσης Βελανιδίων!!!


*Mανώλης Αντωνάκος

Ο Δήμος Μονεμβασίας  έκοψε  το ρεύμα στην μονάδα  αφαλάτωσης  Βελανιδίων!!!

Επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι ανησυχίες   που είχα εκφράσει  δημοσίως  για το  ότι η Δημοτική  Αρχή Μονεμβασίας  έχει απαξιώσει τη μονάδα αφαλάτωσης στα Βελανίδια, αφήνοντας τη ασυντήρητη εδώ και χρόνια, δρομολογώντας την απομάκρυνση της. 
Πριν λίγη ώρα ενημερώθηκα  ότι με έγγραφο του στη ΔΕΗ ο αντιδήμαρχος Βοιών Χ. .Κουτσονικολής για λογαριασμό  του Δήμου Μονεμβασίας  και φυσικά του Δημάρχου, ζήτησε  από τη ΔΕΗ   τη  διακοπή   της  ηλεκτροδότησης  της μονάδας  αφαλάτωσης παρά το ότι είχε μηδενική κατανάλωση. Η διακοπή    ρεύματος  πραγματοποιήθηκε αφού η παροχή  ανήκε στον Δήμο. 
Αποδεικνύεται  περίτρανα ότι θέλουν να διώξουν την μονάδα αφαλάτωσης  από τα Βελανίδια .
Ενώ σύμφωνα  με σαφείς  ενδείξεις  έχει κατέβει η στάθμη των  γεωτρήσεων ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι του, θέλουν ντε και καλά να διώξουν την  μονάδα αφαλάτωσης αντί να την επαναλειτουργήσουν για  ώρα ανάγκης .
Ενώ  τα πέντε τελευταία χρόνια  πήραν 4 εκ ευρώ από το Υπουργείο  Εσωτερικών για έργα ύδρευσης, επιχειρούν να πετάξουν την μονάδα αφαλάτωσης  αδιαφορώντας για τα χρήματα  που διέθεσε η Πολιτεία  για το σκοπό αυτό .
Καλές οι γεωτρήσεις οι οποίες δεν είναι μόνο μία αλλά πάρα πολλές , αλλά δυστυχώς δεν λύνουν οριστικά το πρόβλημα. Η εμμονή τους δεν έχει προηγούμενο. 
Όταν άλλοι Δήμοι, όπως ο Δήμος Κυθήρων εγκαθιστά μονάδες αφαλάτωσης, όπως ο Δήμος Πόρου ο οποίος έλαβε  χρηματοδότηση  για ενοικίαση μονάδας αφαλάτωσης για τη κάλυψη των αναγκών  του ,εδώ οι  διοικούντες του Δήμου κάνουν ότι  θέλουν  μη λογαριάζοντας κανένα.
Η ενέργεια αυτή η οποία έγινε ερήμην των Βελανιδιωτών   αποτελεί  άλλη  μια απόδειξη  για το πως συμπεριφέρεται η Δημοτική  αρχή Μονεμβασίας στα Βελανίδια  και στους Βελανιδιώτες.
Κύριοι διοικούντες του Δήμου Μονεμβασίας,
αν δεν μπορείτε να κάνετε καλό, τουλάχιστον μη κάνετε κακό στον τόπο μας!
Αγαπητοί Βελανιδιώτες τα συμπεράσματα  δικά σας.

* Ο Μανώλης Αντωνάκος είναι Γενικός Γραμματέας στην εταιρεία Δήμος Μοσχάτου Ταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.