Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ:ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΛΙΜΑΝΙ ΔΙΑΚΟΦΤΙΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ

Η αναγνώστρια μας κα Ελένη Βαζενίου εκφράζει τον προβληματισμό της με μήνυμα στην Σελίδα μας για ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα που αφορά την ασφάλεια των οδηγών.

____________________________________________________

Καλησπέρα Θα ήθελα να εκφράσω ένα σημαντικό πρόβλημα και άκρως επικίνδυνο που υπάρχει στον κεντρικό άξονα που είναι προς το λιμάνι όχι μόνο δεν υπάρχει φωτισμός αλλά ούτε οι γραμμές κάτω να ακολουθούμε Τουλάχιστον ένα μπούσουλα.

Είναι Απαράδεκτο να κινδυνεύουμε τόσο εμείς που αγαπάμε το νησί μας όσο και οι επισκέπτες που έρχονται.

-------------------------------------------------------------------

Δήμαρχος Κυθήρων:

Στην επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, θα εγκριθεί και η δημοπρατηση της νεας ανακλαστικής διαγράμμισης απο Φριλιγκιανικα προς Αεροδρόμιο και Λιμάνι Διακοφτίου με π/υ 74.400€.


4 σχόλια:

  1. Οτι είναι αδύνατον για εσένα δήμαρχε δεν σημαίνει οτι είναι γενικώς αδύνατον. Λίγο μυαλό χρειάζεται, να μην δίνεις τον καθαρισμό σε έναν. Και λιγότερες εξαρτήσεις προφανώς, διότι η ίδια ανάθεση, στο ίδιο πρόσωπο επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βγηκαν και οι πρώτοι - λαγοί- του δημάρχου.την κυρια Ελένη Βαζενίου που προφανώς κανει διακοπές την ενδιαφέρει μόνο - ο κεντρικός άξονας που είναι προς το λιμάνι - από εκει και περα το χαος. Η κυρία αυτή εχει ρθει χειμώνα με την προβέντζα να σκεπάζει τα παντα και να μην βλέπεις ουτε στα δυο μέτρα; και να κανει την διαδρομή Ποταμός - Καρβουναδες;. Δεν θα της βάλω άλλη διαδρομή μιας και προφανώς δεν θα την θεωρεί κεντρικό άξονα. Λιγο ντροπή και ευσυνειδησια δεν κανει κακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε ΤΣΙΚΝΑΡΟ δεν είμαι Λαγός κανενός είδα εδώ και αρκετό καιρό ένα από τα αρκετά προβλήματα που έχει το νησί μας και ήθελα να το επισημάνω δεν ήξερα ότι πρέπει να ντρέπομαι επειδή ενδιαφέρομαι θα έπρεπε να είσαστε λίγο πιο προσεκτικός με τις εκφράσεις σας για ανθρώπους που θέλουνε το καλό για τα Κύθηρα

      Διαγραφή
  3. Αγαπητή ανωνυμη και οχι κυρία Ελένη είδατε ΕΝΑ μόνο και κατά την γνώμη σας το πιο σημαντικό για να το αναφερεται;.Για το αν είστε τουρίστρια - μεταφορικά και κυριολεκτικά - εδω και αν δεν θεωρείτε το υπόλοιπο κεντρικό άξονα κουβέντα; για το αν εχετε κάνει χειμώνα με προβέντζα; Η ντροπή και η ευσυνειδησία δεν χαρακτηρίζει απαραιτητα άσχημα εναν άνθρωπο με απαξίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.