Header Ads

Header ADS

ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ:Αδιαφορία ή ανικανότητα;Φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων αθετώντας δικές τους δεσμεύσεις καθ όλη τη διάρκεια της θητείας τους.

Αδιαφορία ή ανικανότητα;

Όταν πριν μερικά χρόνια η Δημοτική Αρχή Μονεμβασίας υποσχέθηκε ότι θα τσιμεντοστρώσει / ασφαλτοστρώσει τον λεγόμενο περιφερειακό δρόμο Βελανιδίων, ως συνέχεια στο ήδη ασφαλτοστρωμένο τμήμα , (Στρογγύλα - Δημοτικό Σχολείο) προέβη και σε μια διάνοιξη προς τη παραλία από τη θέση Καμπί μέχρι την αμμουδιά. Το καλοκαίρι που ακολούθησε αρκετοί συγχωριανοί κυρίως από το κάτω χωριό αξιοποίησαν αυτό το τμήμα του δρόμου κατεβάζοντας τα αυτοκίνητα τους μέχρι την αμμουδιά δίπλα στο σπιτάκι.Γεγονός θετικό αφού έτσι παρά τον χωματόδρομο , απέφευγαν τη μετακίνηση τους μέσα από το χωριό προς τη θάλασσα αφού τους καλοκαιρινούς μήνες η κίνηση είναι προβληματική λόγω των πολλών παρκαρισμένων αυτοκινήτων στο κέντρο σε συνδυασμό με τη διπλή κυκλοφορία των οχημάτων.
Δυστυχώς όμως στη συνέχεια τα επόμενα χρόνια μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε καμία μέριμνα από το Δήμο για την συντήρηση του και το τμήμα αυτό έκλεισε.
Οι δε πέτρες που θα αξιοποιούνταν για την αντιστήριξη των πρανών , παραμένουν ακόμα βουνά στην αμμουδιά .
Ούτε φυσικά η ασφαλτόστρωση του περιφερειακού πραγματοποιήθηκε παρά τις υποσχέσεις, με εξαίρεση τη τσιμεντόστρωση λίγων μέτρων.
Έτσι αυτό που αποδεικνύεται διαρκώς είναι η ασυνέπεια λόγων και έργων της Δημοτικής Αρχής Μονεμβασίας.
Εσχάτως λόγω των Δημοτικών εκλογών προσπαθούν να μαζέψουν τα αμάζευτα ετών και ετών .Όμως η ουσία δεν αλλάζει.
Φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων αθετώντας δικές τους δεσμεύσεις καθ όλη τη διάρκεια της θητείας τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.