Header Ads

Header ADS

ΚΚΕ:ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΕ Α ΚΑΙ Β ΠΕΙΡΑΙΑ

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 176 - 18536 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ. 2104114801-2, mail: kop-kke@otenet.gr

Πειραιάς 14/5/2023

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΕ Α ΚΑΙ Β ΠΕΙΡΑΙΑ

Χωρίς να υπολογίζουν κούραση, οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στον Πειραιά, συνεχίζουν την πλούσια προεκλογική δραστηριότητα πλησιάζοντας προς την ημέρα των εκλογών. Μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές εξορμούν σε χώρους δουλειάς, πραγματοποιούν συσκέψεις, δίνουν την μάχη να φτάσει το ψηφοδέλτιο σε κάθε σπίτι, καλώντας τον κόσμο να συμπορευτεί και να ψηφίσει το ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές με σύνθημα

«Μόνο ο λαός σώζει τον λαό!»

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ

Στην Αγιά Σοφία στον Πειραιά πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού περίπτερου του ΚΚΕ. Το παρών έδωσαν οι υποψήφιοι στην Α’ Πειραιά, Αμπατιέλος Νίκος, Κοτέας Αλέξανδρος και Κυζίλη Ολυμπία.

Στα Ταμπούρια στα εγκαίνια του εκλογικού περίπτερου, χαιρέτισε ο υποψήφιος βουλευτής στην Β’ Πειραιά Ηλίας Πατίδης και στην Δραπετσώνα η υποψήφια βουλευτής στην Β’ Πειραιά Χρυσάνθη Αγάθου. Οι υποψήφιοι κάλεσαν τους εργαζόμενους και την νεολαία, τώρα που έχουμε μπει στην τελική ευθεία, να μην εγκλωβιστούν στα εκβιαστικά διλλήματα και να επιλέξουν αυτήν τη φορά το μεγαλύτερο καλό, που είναι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ. Κάλεσαν τους εργαζόμενους μαζικά στις κάλπες με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, να δώθεί απάντηση όπως έδωσε η νεολαία στις φοιτητικές εκλογές. «Δυνατά, για να σηκώσουμε το Κόμμα μας όσο γίνεται πιο ψηλά! Για να ανασάνει ο λαός μας! Για να ανοίξει ο δρόμος για το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό!»

ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ

Σειρά από συσκέψεις έχουν διοργανώσει οι κομματικές οργανώσεις.

Στη Νίκαια στον Αη Γιώργη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με ομιλητή τον Στέλιο Μπενετάτο, υποψήφιο βουλευτή στην Β’ Πειραιά. Στην ομιλία του τόνισε πως τα άλλα κόμματα του κοινοβουλίου που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κυβέρνησαν ή συγκυβέρνησαν, έχουν κοινές τις βασικές κατευθύνσεις, την υπακοή σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, την υπηρέτηση του κεφαλαίου και των κερδών του, σημείωσε πως «ταυτίζονται τόσο πολύ που κάποιες φράσεις δεν είσαι σίγουρος οτι τις είπε ο ένας ή ο άλλος». Από το βήμα κάλεσε σε πανστρατιά για να κοκκινίσουν οι κάλπες, να οργανωθεί η αντίσταστη στα δύσκολα που έρχονται μετα τις εκλογές.

Οι Κομματικές Οργανώσεις της Α΄ Πειραιά διοργάνωσαν σύσκεψη με θέμα με «Χτίζουμε ασπίδα προστασίας απέναντι στα αποτρόπαια εγκλήματα σε

βάρος παιδιών και γυναικών» με ομιλήτρια την υποψήφια στην Α’ Πειραιά Δήμητρα Σταματέλου. Στην συζήτηση η ομιλήτρια τόνισε πως το ΚΚΕ χτίζει καθημερινά «ασπίδα προστασίας», «είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ισοτιμία της γυναίκας, για να μπορεί να ζει ανεξάρτητη οικονομικά, κοινωνικά και συναισθηματικά», κάλεσε τις γυναίκες που αγανακτούν με όλα αυτα τα περιστατικά βίας και κακοποίησης, να δυναμώσει τον αγώνα για να ανατραπούν οι οικονομικοί και κοινωνικοί παράγοντες που τα γεννούν.

Στο Πέραμα, την Παρασκευή η Παπαοικονόμου Στέλα, συναντήθηκε με εργαζόμενους στο ΣΕΔΑΣ, σωματείο αγωνισμάτων στίβου της περιοχής. Το Σάββατο στο εκλογικό περίπτερο στην πλατεία Ηρώων, οι οργανώσεις βάσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργάνωσαν σύσκεψη με τη νεολαία της περιοχής με ομιλητή τον Βασίλη Πύρρο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, καλώντας τους νέους να το «κάνουν όπως οι φοιτητές», που κοκκίνησαν τις κάλπες, στέλνοντας αγωνιστικό μήνυμα. Το ίδιο μήνυμα πρέπει να στείλουν οι νεοι και στις 21 Μάη, μήνυμα ανυπακοής και απειθαρχίας.

Στην Σαλαμίνα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την αντιπυρική προστασία, μίλησαν ο Κώστας Γιαννάκος, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας και η Στέλλα Παπαοικονόμου, χαιρετισμό απεύθυναν ο Ανέστης Τσουκαράκης, υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Πειραιά και η Μαρία Παπαελευθεριου, υποψήφια Δήμαρχος Σαλαμίνας με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Οι υποψήφιοι ανέφεραν πως ούτε η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ ούτε και καμία απο τις προηγούμενες κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, έχουν πάρει μέτρα για την αντιπυρική προστασία, άλλωστε αυτό το κράτος, έχει αποδείξει και παλιότερα στο Μάτι, στην Εύβοια,στην Μάνδρα και στο πιο πρόσφατο έγκλημα στα Τέμπη, οτι οι τα κέρδη τους είναι οι ζωές μας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Στέλλα Παπαοικονόμου στην ομιλία της «ο κόσμος το ξέρει πολύ κάλα, μετά την φωτιά, συνήθως έρχεται ο όμιλος των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τα φωτοβολταικά ή η μεγάλη εταιρεία real estate ή μια ξενοδοχειακή μονάδα και άλλες αναπλάσεις για τους λίγους». Όλοι οι ομιλητές κάλεσαν τους κατοίκους της περιοχής να τιμωρήσουν αυτην την εγκληματική πολιτική του κέρδους, που την βλέπουμε παντού στην υγεία, στην ασφάλεια, στην προστασία του λαού και να ενισχύσει με την ψήφο του, το ΚΚΕ. Να δυναμωθεί όσο γίνεται παραπάνω και να δώσουμε μαζί τις μεγάλες μάχες που έχει ανάγκη ο λαός μας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.