Header Ads

Header ADS

Υποψήφιος με την Πολιτική Πρωτοβουλία ο Μηνάς Αναστασάκης στη Λακωνία, στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Υποψήφιος με το σχηματισμό Πολιτική Πρωτοβουλία θα είναι ο Μηνάς Αναστασάκης στο ψηφοδέλτιο της Λακωνίας στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023. Ο Μηνάς Αναστασάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Νικόλαο Βοιών Λακωνίας και φοίτησε στο Γυμνάσιο Σπάρτης. Υπήρξε για χρόνια συνεργάτης της Εκκλησίας, έχοντας τιμηθεί για το έργο του από την Ιερά Σύνοδο. Αρθρογραφεί στον τοπικό Τύπο από τη δεκαετία του ΄60 και σε άλλα έντυπα πανελληνίως επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του σε ζητήματα λαογραφίας και παράδοσης. Διαθέτει ένα πλούσιο λαογραφικό αρχείο για την τοπική μας ιστορία, ενώ έχει βραβευθεί από την Ακαδημία Αθηνών για την προσφορά τοπικού γλωσσικού υλικού από το χωριό του Άγιο Νικόλαο Βοιών.

 

Η Πολιτική Πρωτοβουλία είναι ένα δημοκρατικό πατριωτικό κόμμα που αντιτάσσεται στην παρακμή των καιρών μας, προτάσσει τις αξίες της παράδοσής μας και επισημαίνει την ανάγκη για εθνική ανεξαρτησία με οικονομική αυτάρκεια.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Πολιτικής Πρωτοβουλίας στη διεύθυνση https://politikiprotovoulia.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.