Καθαρισμός χαλιών - μοκετών

Το πλύσιμο των χαλιών και των μοκετών γίνεται σε αυτόματο πλυστικό μηχάνημα χρησιμοποιώντας απορρυπαντικά ειδικά για τα μάλλινα και ευαίσθητα χαλιά. Η διαδικασία πλυσίματος προσαρμόζεται ανάλογα με τον τύπο και την ποιότητα του χαλιού.

Για τα χειροποίητα χαλιά διαθέτουμε 3 τρόπους καθαρισμού, αναλόγως την ποιότητα.

  • Αφροκαθαρισμός
  • Στεγνό καθάρισμα
  • Καθαρισμός microsplitting, single-pass



  • Συντήρηση - επισκευή χαλιών

    Η συντήρηση (βιοκαθαρισμός) είναι υπηρεσία που γίνεται στα χαλιά τα οποία ναι μεν δεν έχουν λεκέδες ή γάριασμα αλλά είναι σίγουρα λερωμένα από σκόνη, ακάρεα και άλλους μικροοργανισμούς.

    Περιλαμβάνει παραλαβή - παράδοση, τίναγμα - απομάκρυνση των στερεών ρύπων (σκόνη, ακάρεα και απολύμανση σε μύκητες, βακτήρια, μικρόβια και άλλους μικροοργανισμούς). Είναι μία οικονομική λύση και έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από άποψη υγιεινής από το να προσπαθήσετε να πλύνετε μόνοι σας τα χαλιά σας.

    Η απολύμανση και η εξουδετέρωση των μικροβίων γίνεται με το απολυμαντικό υλικό Sta-Kill.

    Επισκευές χαλιών

    Η επισκευή των χαλιών δε γίνεται από εμάς. Ανάλογα με το τι χρειάζεται το κάθε χαλί αποστέλλεται στον κατάλληλο τεχνίτη.

    Επισκευές που γίνονται:

    • Αντικατάσταση σε φθαρμένα ρέλια
    • Αντικατάσταση σε κρόσια μηχανής και χειροποίητων χαλιών
    • Αποκατάσταση χρωμάτων - κιτρινίσματος
    • Κολλάρισμα - μαντάρισμα




    • Βιοκαθαρισμός στρωμάτων - επίπλων

      Τι πρέπει να γνωρίζετε. Βιοκαθαρισμός είναι η μέθοδος καθαρισμού κατά την οποία χρησιμοποιούμε ελάχιστες ποσότητες νερού ώστε να μη δημιουργούμε περιβάλλον υγρασίας για μύκητες και βακτηρίδια. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται διασπόνται σε μη ρυπογόνες ουσίες και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και ουσιαστικά στη δική μας υγεία.

      Κάτι που πρέπει να γνωρίζεται είναι ότι σε ένα χρόνο το στρώμα και τα μαξιλάρια φιλοξενούν πάνω από 1.500.000 μικροοργανισμούς - ακάρεα και άλλους αλλεργιογόνους παράγοντες. Με κάθε κίνηση του σώματός μας, κατά τη διάρκεια του υπνου εισπνέουμε αυτή την αλλεργιογόνο σκόνη που σε πολλές περιπτώσεις γίνεται βλαβερή για τον οργανισμό μας.

      Κάτι που γνώριζαν παλιά είναι ότι τα στρώματα επειδή ήταν εύκαμπτα και ελαφριά οι νοικοκυρές τα χτυπούσαν για να τα τινάξουν και τα άφηναν στον ήλιο. Κάτι που σήμερα είναι πρακτικά πολύ δύσκολο λόγω της κατασκευής τους, του όγκου και του βάρους τους, με αποτέλεσμα να παραμένουν για πολλά χρόνια ακαθάριστα. Η εταιρία Evrotas Clean δίνει λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα εφαρμόζοντας τη μέθοδο βιοκαθαρισμού στρωμάτων εξουδετερόνοντας αλλεργιογόνους και άλλους παράγοντες συμβάλλοντας έτσι στην προσταστία της υγείας των πελατών της.

      Μέχρι πρότινος ο καθαρισμός των ταπετσαριών των επίπλων - σαλονιών και μοκετών γινόταν με διάφορους τρόπους (με τη χρήση απορρυπαντικών και διαλυτών) που είχαν σαν αποτέλεσμα να παραμένουν πολλά κατάλοιπα στις ταπετσαρίες των επίπλων και στις μοκέτες.

      Σήμερα μπορείτε να ανανεώσετε το σαλόνι και γενικά τις ταπετσαρίες των επίπλων σας καθώς και τις μοκέτες παρέχοντας τους βαθύ καθαρισμό χωρίς το φόβο της συρρίκνωσης ή το ξεθώριασμα των χρωμάτων τους.

      Έντονοι αντιαισθητικοί λεκέδες και έντονο γάριασμα από την καθημερινή χρήση αφαιρούνται με τη μέθοδο microsplitting (μικροδιάσπαση) ενώ ταυτόχρονα απαλλάσονται από μικροοργανισμούς και βακτηρίδια με τα 100% οικολογικά προϊόντα Single-pass, Citra clean, Sta-kill της Bio Productions.



    • Καθαρισμός ενδυμάτων - κλινοσκεπασμάτων

      Το στεγνοκαθαριστήριο Evrotas Clean προσφέρει εξιδικευμένο καθάρισμα σε όλα τα είδη ρουχισμού από ένα απλό παντελόνι εώς ένα πολύπλοκο νυφικό.

      Πάντα με τη στήριξη και τη συνεργασία της AMA Universal Hellas και των προϊόντων Alberti Angelo.

      Πλύσιμο κουβερτών - παπλωμάτων

      Σας ενημερώνουμε ότι οι κουβέρτες και τα παπλώματά σας κατά την ώρα του πλυσίματος απολυμένονται με το μυκητοκτόνο βακτηριοκτόνο OXY-BOOST της Stainshield το οποίο έχει τη δυνατότητα της θανάτωσης των παρακάτων μικροβίων.

      • Escherichia coli
      • Pseudomonas aeruginosa
      • Streptococcus faecalis
      • Staphylococcus aureus
      • Klebsiella pneumoniae



    • Καθαρισμός - βαφή δερμάτινων

      Ένα καλό δερμάτινο ρούχο έχει μία διαχρονική αξία και σίγουρα σας συμφέρει να το συντηρείσετε και ενδεχομένως εκτός από το καθάρισμα του και η βαφή του.

      Για τον καθαρισμό, τη βαφή και τη συντήρηση των δερμάτινων ειδών σας, έχουμε την τεχνογνωσία και την πιστοποίηση της εταιρίας Alberti Angelo - AMA Universal Hellas.

    • Ξενοδοχεία - επαγγελματικοί χώροι

      Ως επαγγελματίες ξενοδόχοι γνωρίζετε καλύτερα από εμάς ότι μέγιστο ρόλο στην εικόνα των υπηρεσιών του ξενοδοχείου σας παίζει η καθαριότητα.

      Κάτι που ίσως δεν γνωρίζετε είναι η αναγκαιότητα της περιοδικότητας του καθαρισμού των στρωμάτων. Συμβάλει στην υγεία των πελατών σας και στην καλύτερη διαφήμιση του ξενοδοχείου σας.

      Το όνομα της επιχείρησής μας (Evrotas Clean) αντικατοπτρίζει αυτό που κάνουμε για εσάς.

      Κατόπιν αιτήματός σας εμείς θα φροντίσουμε στον επαγγελματικό σας χώρο τα στρώματα, τις ταπετσαρίες των επίπλων και τις μοκέτες που δεν ξεστρώνονται. Στο δικό μας χώρο τα χαλιά, τις κουβέρτες, τα παπλώματα και τις κουρτίνες σας.

      Στόχος μας είναι οι προσδοκίες σας στα θέματα καθαριότητας να υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών σας.

      100 μόρια για ξενοδοχεία

      Για όσους επαγγελματίες ξενοδόχους δεν γνωρίζουν αναφέρουμε πως στο Φ.Ε.Κ. 10 του 2015 Αριθμός 216 Άρθρο 7 (Παράρτημα) «Τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές και βαθμολογούμενα κριτήρια για την κατάταξη των ξενοδοχείων σε κατηγορίες αστέρων» σημειώνεται πως ενώ το κρεβάτι με σύγχρονο και καλοδιατηρημένο στρώμα είναι υποχρεωτικό για τα ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών ο καθαρισμός στρωμάτων σε ετήσια βάση είναι προαιρετικός και λαμβάνει 100 μόρια.

    • Καθαρισμός βρεφικών ειδών


    Κατανοώντας τη δύσκολη εποχή που διανύουμε και γνωρίζοντας ότι πολλά από τα βρεφικά είδη (πορτ-μπεμπέ, παιδικά στρώματα, πάντες, λούτρινα αρκουδάκια, κ.τ.λ.) τα δανειζόμαστε αντί να τα αγοράσουμε, καλό θα είναι όταν τα δανειζόμαστε ή πριν τα επιστρέψουμε να τα καθαρίσουμε για αυτό λοιπόν το λόγο σας προσφέρουμε τη φροντίδα και την υγιεινή τους έναντι ενός λογικού και χαμηλού κόστους.

    Η υπηρεσία φροντίδας και υγιεινής περιλαμβάνει βιοκαθαρισμό, εξάλειψη κιτρινίλας από ιδρώτα και ούρα και εξουδετέρωση ακάρεων και άλλων μικροοργανισμών και αλλεργιοργόνων παραγόντων.



  • Εξυπηρέτηση Κυθήρων

    Γνωρίζοντας απόλυτα τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες που έχει η διαμονή σε νησί σας ενημερώνουμε ότι επισκεπτόμαστε για δουλειά τα Κύθηρα από το 2008.

    Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας έχει σαν αποτέλεσμα την δική σας εξυπηρέτηση (σε κόστος, χρόνο και κόπο).

    Ενημερωθείτε για τον τρόπο συνεργασίας μας.

  • Τηλέφωνα: 27310 21349

  • 6973 352 831

  • evrotasclean.gr

  • https://www.facebook.com/evrotasclean