Header Ads

Header ADS

¨ΈΦΥΓΕ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ¨ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΜΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ

Ανάρτηση του

Παναγιώτης Νοταράς

1/04/2023, Πρωταπριλιά, ο παππους μου Γιάννης Κομηνός γνωστός ως «ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ» μας αποχαιρέτησε. Τι ειρωνεία και αυτή να ξημερώνει πρωταπριλιά και αντί για φάρσα να ακούς ένα τέτοιο μαντάτο, τόσα άτομα σε ένα σπίτι να θρηνούν αντί να χαίρονται το μεγαλείο της άνοιξης....

Τη στιγμή που η φύση δημιουργεί με μανία εσύ έφυγες για πάντα και μας παρακολουθείς και μας προσέχεις πια από κει ψηλά. Δεν ξέρω πως να σας γράψω την στεναχώρια μου ή την στεναχώρια της οικογένειας μου απλά μπορώ να σας πω για εκείνον ότι ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος που έκανε τα πάντα για την οικογένεια του, δεν έλειπε ποτέ τίποτα σε κανέναν, όσο και να ταξίδευε, όσο μακρυά και αν ήταν ,ήταν πάντα εκεί για τους δικούς του ανθρώπους.
Η γειτονιά των αγγέλων από χθες έγινε πιο πλούσια και η οικογένεια μου έχει πλέον έναν ακόμα φύλακα άγγελο να τη φυλάει!
Αύριο Δευτέρα 03/04/2023 στις 17:00 ο Καπετάνιος μας σαλπάρει για το τελευταίο και το μεγαλύτερο ταξίδι του χωρίς επιστροφή και η οικογένεια του και οι οικείοι του θα του πούμε το ύστατο χαίρε στον ιερό ναό Ιλαρυωτίσσης στον Ποταμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.