Header Ads

Header ADS

ΑΦΙΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ



ΑΦΙΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ
Έναρξη για την φετινή τουριστική σεζόν με την άφιξη του πρώτου κρουαζιερόπλοιου που υποδέχτηκε σήμερα 4-4-2023 η Μονεμβασία.
Το κρουαζιερόπλοιο «WORLD» κατέπλευσε στο λιμάνι τις Μονεμβασίας στις 08:00 μεταφέροντας 137 επιβάτες και 260 άτομα πλήρωμα.
Επισκέφτηκαν το κάστρο της Μονεμβασίας, ενώ στη συνέχεια είχαν ελεύθερο πρόγραμμα και επισκέφτηκαν τοπικές επιχειρήσεις, με τις εντυπώσεις να είναι άριστες από την υποδοχή και την εξυπηρέτησή τους.
Το πλοίο αντί για καμπίνες διαθέτει 165 υπερπολυτελείς αυτόνομες ιδιόκτητες κατοικίες. Έχει μήκος 196 μέτρα και διαθέτει 12 καταστρώματα, διαθέτει επίσης γήπεδο τένις, εγκαταστάσεις spa, γυμναστήριο, πισίνες και μια τεράστια κάβα κρασιού. Διαθέτει έξι εστιατόρια, αρκετά μπαρ, δωμάτιο για τσάι, προσομοιωτή γκολφ, βιβλιοθήκη και αίθουσα κινηματογράφου.
Το κρουαζιερόπλοιο θα παραμείνει στη Μονεμβασία έως και την 5-4 όπου θα αναχωρήσει στις 22:00.
Το λιμάνι της Μονεμβασιάς σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή παραμονή των επιβατών.
Η Μονεμβασία για την φετινή σεζόν αναμένει με το μέχρι στιγμής προγραμματισμό να καταπλεύσουν στον λιμένα της άλλα 52 κρουαζιερόπλοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.