Header Ads

Header ADS

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ:Καταδικάζω απερίφραστα την προσπάθεια τρομοκράτησης του Δημάρχου Αθηναίων και καλού φίλου Κώστα Μπακογιάννη, με την αποστολή σφαίρας στο γραφείο του.



Καταδικάζω απερίφραστα την προσπάθεια τρομοκράτησης του Δημάρχου Αθηναίων και καλού φίλου Κώστα Μπακογιάννη, με την αποστολή σφαίρας στο γραφείο του. Οι Δήμαρχοι της Ελλάδας ΔΕΝ εκβιαζόμαστε, ΔΕΝ τρομοκρατούμεθα, ΔΕΝ φοβόμαστε, ΔΕΝ υπαναχωρούμε από την κατά Νόμο εκτέλεση των καθηκόντων μας, ακόμα και αν αυτή "ξεβολεύει" τα προνόμια και τα θέλω ορισμένων που επιμένουν να πιστεύουν ότι βρίσκονται υπεράνω των Νόμων.

Οι θρασύδειλοι, οι φασίστες (οποιασδήποτε απόχρωσης), οι τρομοκράτες ΔΕΝ μας πτοούν!
Με τον Μπακογιάννη!

9 σχόλια:

  1. οι φασίστες (οποιασδήποτε απόχρωσης) .Σοβαρά τωρα !!! Τόσα χρόνια δεν εχεις μάθει οτι ττο μόνο χρώμα που εχει ο φασισμός ειναι το μαυρο. Άλλα τέτοιοι ειστε!!! Προσπαθείτε να εξισώσετε την ΑΡΙΣΤΕΡΑ με τον φασισμό- ναζισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά δεν είναι χρώμα, έχει όνομα: φασισμός, ναζισμός ΚΑΙ κομμουνισμός τα τρία εγκληματικά συστήματα που κατέστρεψαν την ανθρωπότητα. Ποτέ πια!

      Διαγραφή
    2. Άσε τα κεφαλαία γιατί προδίδεις την ταυτότητά σου πολιτικάντη.

      Διαγραφή
    3. όταν μιλάνε οι δημοκράτες, τα ορφανά του Στάλιν να σωπαίνουν!
      Κατάλαβες φασιστάκι;
      Θυμάσαι τον Μίκη στο Σύνταγμα;
      Ο χειρότερος φασισμός είναι ο αριστερός
      θα σας στοιχειώνει για πάντα αυτό

      Διαγραφή
  2. Και δεν καταδικάζεις την δολοφονία τόσων νέων στα Τέμπη απο την κυβέρνηση σου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ΠΑΣΟΚ τον διόρισε το Σταθμάρχη!

      Διαγραφή
    2. Με αριθμό φύλλου 1549 και ημερομηνία 30 Ιουνίου 2022, το ΦΕΚ περιλαμβάνει την μετάταξη του σταθμάρχη στον μοιραίο σταθμό

      Διαγραφή
  3. Ψωφάς τη φάτσα σου να βγάζεις στη φώτο με επώνυμους από δίπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνήθως δεν απαντάω. όμως η απουσία κρίσης σε ορισμένους ανώνυμους και η δυσκολία επεξεργασίας και κατανοήσεις κείμενου με φέρνει στην θέση της αντιπαράθεσης. Ξεχωρίζουμε τι σημαίνει απόχρωση και τι ονομασία ενός συστήματος. Ο Κομμουνισμός δεν είχε μαυρο χρώμα. Πολιτικάντης το ποιος είναι φαίνεται ξεκάθαρα.Ποτε δεν επιδίωξα την προβολή μου. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Μια αντιπαράθεση για την δολοφονία των παϊδιών δεν είδα. Αυτό προφανώς δεν τους ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.