Header Ads

Header ADS

Συναυλία για τη ΦΛΟΓΑ στη Νεάπολη Λακωνίας

 


Αγαπητοί μας φίλοι, η σημερινή ημέρα έχει καθιερωθεί ως η παγκόσμια ημέρα ενάντια στον καρκίνο της παιδικής ηλικίας. Ένα γεγονός που οφείλουμε να θυμόμαστε καθημερινά, μιας και ο αγώνας αυτών των παιδιών και των οικογενειών τους αποτελεί την απόλυτη μάχη, για το πολυτιμότερο δώρο του Θεού προς τον άνθρωπο. Τη ζωή!! Μετά από τέσσερα πολύ δύσκολα χρόνια για όλους μας, με απομόνωση, μισαλοδοξία, κακεντρέχεια, γεγονότα πολέμου και μια γενική κατάλυση αρχών, ηθικής και αξιών του ανθρώπινου γένους, αποφασίζουμε να βγούμε πιο δυνατοί από όλη αυτή την παρατεταμένη περίοδο αποδόμησης της κοινωνίας, κάνοντας το δικό μας restart!! Ο κόσμος των Βατίκων και ο ευρύτερος Δήμος Μονεμβασίας, ενώνει τις δυνάμεις του και ανακοινώνει την διεξαγωγή συναυλίας φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου ΦΛΟΓΑ (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες). Επιστρέφουμε για να επαναλάβουμε την δράση του 2019, με σκοπό πέραν της οικονομικής ενίσχυσης της ΦΛΟΓΑΣ, την απόδειξη πως η αγάπη δεν έχει σβήσει ακόμη από τις ψυχές των ανθρώπων και αρκεί μια σπίθα για να φουντώσει και πάλι η "Φλόγα της Αγάπης"!! Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατίκων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμπιτών "Ο Νερατζιώνας", ο Σύνδεσμος Νεαπολιτών "Τα Βάτικα", ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελίκας, το Νομικό Πρόσωπο και η ΚΕΠΠΕΔΜ του Δήμου Μονεμβασίας, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία μεγάλη συνδιοργάνωση και την Κυριακή 13 Αυγούστου του 2023, θα υποδεχθούν στη Νεάπολη έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου και μία από τις καλύτερες Ελληνίδες τραγουδίστριες της νέας γενιάς!! Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Ρένα Μόρφη και μια μεγάλη μουσική παρέα που θα τους συνοδεύσει, θα μας θυμίσουν μεταξύ άλλων πως "Ο,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό... πιο ζωντανό"!! Επιστρέφουμε λοιπόν, μετά από όλες αυτές τις περιπέτειες της τελευταίας τετραετίας πιο δυνατοί, πιο σοφοί, στην δεύτερη συναυλία για τη ΦΛΟΓΑ στην αγαπημένη μας πατρίδα. Τα Βάτικα Λακωνίας!! Πιστοί όπως οφείλουμε, στο ραντεβού μας με... το μέλλον!!!!

Νίκος Πορτοκάλογλου - Ρένα Μόρφη
Μαζί τους οι Ευγενείς Αλήτες
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου υποδέχεται επί σκηνής την Ρένα Μόρφη. Η τηλεοπτική εκπομπή "Μουσικό Κουτί" που εμπνεύστηκε και οραματίστηκε ο κορυφαίος 'Έλληνας τραγουδοποιός επισφραγίζει την τεράστια επιτυχία της, με την καλοκαιρινή περιοδεία του Νίκου και της Ρένας, σε σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο. Μια συναυλία - γιορτή με τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και ευφάνταστες διασκευές!
Οι "Ευγενείς Αλήτες", η μπάντα του Νίκου Πορτοκάλογου, μεγαλώνει και ανανεώνεται. Πρωταγωνιστές της μπάντας ο Βύρωνας Τσουράπης, ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης και ο Θανάσης Τσακιράκης, αγαπημένοι μουσικοί συνοδοιπόροι από το "Μουσικό Κουτί".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.