Header Ads

Header ADS

Ο ΥΠΑΚΟΥΟΣ:ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !

 


Φίλοι καλημέρα, Με αυτα και με αυτά φτάσαμε στο τέλος του έτους και ας ευχηθούμε ότι ο επόμενος χρόνος θα είναι έστω και λίγο καλύτερος από αυτόν που φεύγει σε λίγες μέρες.

Σας είχα υποσχεθεί ότι θα κάνω ένα μίνι οδοιπορικό στο εξάμηνο που είμασταν μαζί αλλά δεν θα το κάνω μιας και σήμερα λόγω ημερών θέλω να είμαι σύντομος και χαλαρός. Θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους ακόμα και σε αυτούς που λόγω ανωνυμίας έχουν την καχυποψία τους κάποια ή κάποιες φορές.

Τώρα αν τους ενοχλούν και οι ευχές ενός ανώνυμου, συγγνώμη δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Θα επανέλθουμε με τον καινούργιο χρόνο γιατί η αλήθεια είναι ότι κάτι επιτήδειους του νησιού για να μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη τους έχω αφήσει να οργιάζουν. Και ξέρουν ποιοί είναι αυτοί.

Και όχι μόνο ξέρουν,αλλά λένε και περισσότερο απ' όσα πρέπει. Υπομονή συντρόφια. Θα έρθει η ώρα. Μέχρι εδώ για φέτος και από του χρόνου τα καλύτερα. Καλές γιορτές!

Ο υπάκουος.

Υ.Γ για τους ανώνυμους σχολιαστές. Ο Yπάκουος το εξάμηνο Ιουλίου - Δεκεμβρίου ξεπέρασε τα 30.000 views.

3 σχόλια:

  1. Καλη χρονια να εχεις και πάντα να σχολιαζεις με καυστικό τρόπο τα γινόμενα του νησιού. Οσο για τους ανωνύμους άστους να βράζουν στον βούρκο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.