Header Ads

Header ADS

ΑΛΕΙΦΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ:Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ….


Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να προσβάλει την οικογένειά μου…
Το λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη….
Σε πρόσφατη ανάρτησή της, δημοτική σύμβουλος, επικεφαλής δημοτικής παράταξης, ακολουθώντας την πάγια τακτική της, της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις και να λασπολογήσει, χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό, καταφέρεται κατά της οικογένειάς μου, αποκρύπτοντας την αλήθεια και επιχειρώντας να παραπλανήσει όσους διαβάζουν τη δημοσίευσή της!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΙ:
Το Καφέ –Κρεπερί- Παραδοσιακά προϊόντα Porto Grana,ιδιοκτησίας του γιου μου Ηλία Τσαρούχα, άρχισε να λειτουργεί τον Ιούνιο του 2021 στην Πλύτρα!
Πρόκειται για ένα ΧΩΡΟ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ που τον διαμορφώσαμε με μεράκι και πολλή προσωπική δουλειά!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!
Γι’ αυτό το χώρο αναφέρεται συχνά δημοσιεύσεις της η αντιπολίτευσηότι είναι επένδυση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!
ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΣΕ 110.000 ΕΥΡΩ!
Πώς θα μπορούσε άλλωστε να είναι επένδυση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε ένα μισθωμένο κτίριο στην ΠΛΥΤΡΑ;
Αυτό μόνο αρρωστημένα μυαλά θα μπορούσαν να το ισχυριστούν!
Το Καφέ –Κρεπερί- Παραδοσιακά προϊόντα Porto Grana, όντως είχε υποβάλλει φάκελο προς έγκριση στην Αναπτυξιακή Πάρνωνα Α.Ε για ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020, 1η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ «ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ» συνολικού προϋπολογισμού επιδότησης 105.435 ευρώ.
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ.
Η συγκεκριμένη επενδυτική πρόταση εγκρίθηκε αφού συγκέντρωσε την 11η κατά σειρά καλύτερη βαθμολογία από τις 24 επιχειρήσεις που εντάχτηκαν στην 1η πρόσκληση,
ΑΦΟΥ ΤΗΡΟΥΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ!
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΘΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ 55.000 ΕΥΡΩ.
50% ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
Να σημειώσω εδώ ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟΚΡΥΨΑΜΕ την αναζήτηση επενδυτικού προγράμματος ΟΥΤΕ ΑΠΟΚΡΥΨΑΜΕ την ένταξη της επιχείρησης στο συγκεκριμένο πρόγραμμα!
Αντιθέτως μάλιστα, δοθείσης ευκαιρίας το συζητούσαμε και προτρέπαμε άτομα να προσπαθήσουν να ενταχθούν στο ίδιο ή σε αντίστοιχα προγράμματα.
Εσείς, ως δημοτική σύμβουλος και η μείζων μειοψηφία, με την οποία έχετε συστρατευθεί, γιατί δεν ενημερώνετε τους δημότες για επενδυτικά προγράμματα αφού όπως λέτε δεν το κάνε η δημοτική αρχή;
Μήπως γιατί δεν σας ενδιαφέρουν οι δημότες αλλά μόνο η ψήφος τους που προσπαθείτε να υποκλέψετε με λασπολογίες;
Είναι γνωστό ότι όλοι όσοι σκοπεύουν να ανοίξουν μια νέα ή να ανακαινίσουν μια παλιά επιχείρηση, ψάχνουν να βρουν κάποιο επενδυτικό πρόγραμμα να την εντάξουν για να εξασφαλίσουν έτσι μέρος των χρημάτων της επένδυσης!
ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ;
Στο Δήμο Μονεμβασίας οι ωφελούμενες επιχειρήσεις από την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΑΡΝΩΝΑ Α.Ε ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ 100!
Αλήθεια όλες αυτές οι επιχειρήσεις ανήκουν σε δημοτικούς συμβούλους;
Αλήθεια είμαι η μοναδική σύμβουλος πανελλαδικά που η οικογενειακή της επιχείρηση έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα;
Γιατί άραγε αναφέρεται επιλεκτικά σε μένα ;
Μήπως γιατί το δέντρο του καρπού πετροβολούν οι άλλοι;
Μήπως γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να αντέξει ότι εμείς φτιάξαμε μια επιτυχημένη επιχείρηση, ενώ αυτή διέλυσε μια επιτυχημένη επιχείρηση 50 χρόνων μέσα σε ένα χρόνο από όταν την ανέλαβε;
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΗΣ:
Α. ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ (ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ),στην ανάρτησή της ότι το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020 είχε ΔΥΟ επενδυτικούς άξονες (ΑΔΑ:ΨΩ7Φ46ΜΝΠ3-Β14):
• αλιείς ή ιδιοκτήτες αλιευτικών σκαφών (φυσικά ή νομικά πρόσωπα), που ασκούν
επαγγελματικά την αλιεία επί ενεργού αλιευτικού σκάφους, (με επαγγελματική
αλιευτική άδεια σε ισχύ)….
• μη αλιείς (φυσικά και νομικά πρόσωπα) που δραστηριοποιούνται ή θα
δραστηριοποιηθούν στην περιοχή παρέμβασης για ίδρυση ή εκσυγχρονισμό πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων….
Β. ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΟΦΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ:
ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ότι για τη συγκεκριμένη πρόσκληση έγιναν 10 ανοιχτές εκδηλώσεις ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ των πολιτών τρεις από τις οποίες έγιναν στο δήμο Μονεμβασίας,( Στην ενημερωτική συνάντηση που έγινε στην πλατεία της Νεάπολης παραβρέθηκα κι εγώ όπου και ενημερώθηκα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα)!
Μονεμβάσια, Νεάπολη Λακωνίας: 29-05-2021
Μολάοι Λακωνίας: 28-08-2021
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην 1η πρόσκληση του προγράμματος δεν έγιναν αρκετές αιτήσεις και χρειάστηκε η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΑΡΝΩΝΑ Α.Ε να προβεί σε ανακοίνωση και 2ης πρόσκλησης για το ίδιο πρόγραμμα!
Είναι επίσης γνωστό σε όλους ότι στόχος όλων των ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ είναι να γίνεται όσο το δυνατό μεγαλύτερη απορρόφηση των κονδυλίων
ΓΙ΄ΑΥΤΌ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ενημέρωση και πληροφόρηση ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ οι οποίες αποτελούν προϋπόθεση για την επιτυχία αλλά και την διαφάνεια δημιουργώντας ίσες ευκαιρίες.
ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΛΙΚ ΣΤO INTERNET ΕΧΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ!
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙ ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!
Γ. ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΤΟ PORTO GRANA είναι η μοναδική επιχείρηση που
εντάχθηκε στο πρόγραμμα από το Δήμο Μονεμβασίας!
Δηλώνω λοιπόν ότι 11 αλιείς και επιχειρήσεις σε παραθαλάσσιες περιοχές από το Δήμο Μονεμβασίας εντάχτηκαν στο πρόγραμμα!
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ!
ΣΤΕΡΗΣΑΜΕ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ ;
Δ. Προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις αναρωτώμενη τάχα πως γίνεται να εγκρίθηκε η επιχείρηση που είχε κάνει έναρξη το 2021 σε χρόνο μεταγενέστερο το 2022.
ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΟΤΙ: βάσει της συγκεκριμένης πρόσκλησης είναι επιλέξιμη η αναδρομικότητα των δαπανών ΑΠΟ ΤΟ 2016.
ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ το ισχύον θεσμικό πλαίσιο του προγράμματος και ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΛΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ!
Ε. H Αναπτυξιακή Εταιρεία Πάρνωνα Α.Ε. δραστηριοποιείται τα τελευταία 28 χρόνια στην Ανατολική Πελοπόννησο και τον Δήμο Μονεμβασίας.
Ο Δήμος Μονεμβασίας πράγματι είναι μέτοχος, μαζί με άλλους 11 δήμους και την περιφέρεια Πελοποννήσου, με ποσοστό 27% στη συγκεκριμένη εταιρεία, η οποία την τρέχουσα προγραμματική περίοδο βρίσκεται στην πρώτη θέση σε επίπεδο χώρας με πόρους που ξεκίνησαν από 11.500.000,00 ευρώ και έχουν ανέλθει πάνω από 24.000.000,00 ευρώ.
Βέβαια για την συγκεκριμένη κυρία και αυτό είναι αρνητικό!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΑΜΑΥΡΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ!
Όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά ποτέ δεν προκάλεσα κανέναν με τις δημοσιεύσεις μου ούτε κινήθηκα δικαστικά εναντίον κανενός!
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ!
Αντιθέτως η συγκεκριμένη δημοτική σύμβουλος τέσσερα χρόνια τώρα με τις δημοσιεύσεις της στο διαδίκτυο ισοπεδώνει και καταγγέλλει τα πάντα!
Δεν περίμενα βέβαια κάτι διαφορετικό από ένα άτομο που δεν έχει καμία ηθική αναστολή, που
ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
(του οποίου φαγητό εξασφάλιζε ο δήμος επί χρόνια),
ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ» ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ..
Αλήθεια κυρία μου ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πόσο αγοράσατε την περιουσία αντικειμενικής αξίας 100.000 χιλιάδων ευρώ αυτού του άμοιρου ανθρώπου και πόσα χρήματα έφτασαν στα χέρια του τελικά;
Ενημερώστε τους δημότες μας λοιπόν, και για τη δική σας επένδυση όπως ενημερώσατε και για τη δική μας!
ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ!!
ΑΛΕΙΦΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΛΑΩΝ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.