Header Ads

Header ADS

ΚΑΨΑΛΙ: Οι εθελοντές απαντούν στον «εξαφανισμένο» Δήμαρχο για το Δημοτικό Κάμπινγκ

Το σχόλιο του Δημάρχου κυρίου Χαρχαλάκη: 

Οι μετανάστες αναχώρησαν σήμερα το πρωί για την Αθήνα. Η κατάσταση στις τουαλέτες του Camping είναι δραματική. Παρακαλώ, όσοι εκ των εθελοντών επιθυμούν να συνδράμουν στην καθαριότητα να επικοινωνήσουν άμεσα με τον Αντιδήμαρχο κ. Κατσανεβάκη. Είναι Σάββατο και το (ελάχιστο) προσωπικό του Δήμου είναι εκτός υπηρεσίας.
Η επίσημη τοποθέτησή μου για το συμβάν και - κυρίως - τα ασύστολα ιδεοληπτικά και αισχρά ψεύδη μερίδας των (ιδεοληπτικών) ΜΜΕ και ορισμένων τοπικών παραγόντων, αργότερα.
Ευχαριστώ.
_______________________________________________________
Οι εθελοντές απαντούν :

«Μας πρόλαβε η ταχύτητα του κου Δημάρχου να κόψει το νερό την ώρα που αγοράζαμε τα καθαριστικά, όπως άλλωστε αγοράσαμε και όλα τα άλλα (τσουγκράνες φτυάρια, σακούλες) απαραίτητα εργαλεία για τον καθαρισμό του χώρου, που δυστυχώς δεν έχει ο Δήμος»

Ο απών κ. Δήμαρχος, εμφανίστηκε για να κάνει κριτική στους Αλληλέγγυους Πολίτες των Κυθήρων σχετικά με την καθαριότητα στις τουαλέτες του κάμπινγκ που φιλοξενήθηκαν οι 170 πρόσφυγες.

Η αλήθεια λοιπόν είναι η εξής: Μετά την καθ΄ όλα άριστη μεταμεσονύχτια επιχείρηση μεταφοράς των προσφύγων, από τον χώρο φιλοξενίας, ο χώρος στην ολότητα του παραδόθηκε σε πάρα πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτή που ήταν προηγουμένως, στον χρόνο ρεκόρ των 4 ωρών.

Αυτό χάρη στην συγκινητική μεγάλη συμμετοχή ανθρώπων να φροντίσουν το νησί τους, παρά την όποια κούραση της αγρυπνίας ημερών. Όμως η υπεράνθρωπη προσπάθεια, δεν πρόλαβε την ταχύτητα του κου Δημάρχου να κόψει το νερό την ώρα που αγοράζαμε τα καθαριστικά, όπως άλλωστε αγοράσαμε και όλα τα άλλα ( τσουγκράνες φτυάρια, σακούλες) απαραίτητα εργαλεία για τον καθαρισμό του χώρου, που δυστυχώς δεν έχει ο Δήμος.

Όμως το νερό στον χώρο κόπηκε βιαστικά πριν αλέκτωρ φωνήσει. Και έτσι τώρα βρισκόμαστε υπό το βάρος της βιαστικής κριτικής του κου Δημάρχου. Σας επισυνάπτουμε φωτογραφίες του χώρου πριν και μετά τον εθελοντικό καθαρισμό του χώρου από τους πολίτες. Επιφυλασσόμεθα να στείλουμε φωτογραφίες από τις Δημοτικές Τουαλέτες αρμοδιότητας καθαρισμού του Δήμου, αν και αυτού του είδους η άμιλλα δεν μας ταιριάζει.

Διαβάστε και δείτε φωτογραφίες εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.