Header Ads

Header ADS

VIDEO (2) :ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΄΄Kamares Multivenue΄΄ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ (ΜΕΡΟΣ Β)

Τα εγκαίνια του πολυχώρου ΄΄Kamares Multivenue΄΄του Κυθήριου Μεγαλοεπιχειρηματία και αθλητή κυρίου Αντώνη Μαυρομμάτη  τελέστηκαν με τεράστια επιτυχία και μεγαλοπρέπεια την Παρασκευή 08 Ιουλίου 2022 στους τεράστιους,υπερσύγχρονους και πολυτελέστατους χώρους του ΄΄Kamares Multivenue΄΄

Πολυτέλεια και χλιδή σε μια βραδιά πολλών αστέρων για όσες και όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο εφημέριος Λιβαδίου Πρωτοπρεσβύτερος π.Παναγιώτης Μεγαλοκονόμος.

Οι παρευρισκόμενοι που ήταν πάρα πολλοί καταευχαριστήθηκαν και θαύμασαν το υπερθέαμα των εντυπωσιακών πυροτεχνημάτων που φώτισαν τον ουρανό και  τις πολλές εκπλήξεις που επιφύλασσε η μοναδική βραδιά !

Το πλουσιότατο μπουφέ με τις μοναδικές δημιουργίες, πρωτόγνωρες για τα Κύθηρα έκλεψε τις εντυπώσεις.

Στην Εκδήλωση παρευρέθηκαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι από τον χώρο του αθλητισμού, της πολιτικής και του πολιτισμού μαζί με φίλους από τα Κύθηρα και όχι μόνο, όπως ανέφερε στον σύντομο χαιρετισμό του ο Κυθήριος επιχειρηματίας και πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Κυθήρων κύριος Αντώνης Μαυρομμάτης.

Η βραδιά πλαισιώθηκε με την εκρηκτική Λίτσα Γιαγκούση και την ορχήστρα της που χάρισαν μοναδικές στιγμές διασκέδασης σε όλους.

Ο πολυχώρος ¨Kamares Multivenue¨ αποτελεί σταθμό για τα Κύθηρα και πρότυπο για όλη την Ελλάδα,σε ένα χώρο 2.500 τετραγωνικών εντός και 1000 τετραγωνικών εκτός, έχει αναβαθμίσει ποιοτικά το νησί των Κυθήρων και το προσωπικό απαρτίζεται στο 60% από Κυθήριους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.