Header Ads

Header ADS

ΚΑΡΑΒΑΣ:ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

 



Σε ένα από τα ομορφότερα και ιστορικά χωριά των Κυθήρων, τον Καραβά που τις μοναδικές ομορφιές του...τις έχουμε προβάλει άπειρες φορές από την Σελίδα μας και μέσα από τον Σταθμό μας.

Αντικρίσαμε σήμερα μαζί με όσους παρευρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις ¨ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΚΑΡΑΒΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΚΥΘΗΡΩΝ¨ δυστυχώς και αυτές τις εικόνες.

Σε μια ημέρα, όπως η σημερινή που αποτελεί σταθμό για τον ωραίο Καραβά με τις σπουδαίες εκδηλώσεις που ελαβαν χώρα και με εκλεκτούς προσκεκλημένους όπως τον Αξιότιμο Δήμαρχο Καραβά Κύπρου κύριο Χατζηστεφάνου με την συνοδεία του, τον Αξιότιμο Δήμαρχο Κυθήρων κύριο Χαρχαλάκη με τους Αντιδημάρχους, τον Σεβαστό Μητροπολίτη Κυθήρων-Αντικυθήρων κ.κ.Σεραφείμ, τους Εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας και των Στρατιωτικών Αρχών, οι όποιοι υπεύθυνοι να μην έχουν μεριμνήσει για τα αυτονόητα.

Να αδειάσουν τα καλαθάκια από  τα σκουπίδια κοντά στα σκαλιά που οδηγούν στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού και να καθαρίσουν τα παραδοσιακά σκαλιά που κατέβηκαν οι επίσημοι προς το Ηρώων, από τα ξερόχορτα και τα μάραθα που φτάνουν χωρίς υπερβολές...το ένα μέτρο.

Δείτε τις φωτογραφίες που επαναλαμβάνουμε μας παρακάλεσαν κάτοικοι του Καραβά να δημοσιεύσουμε !
----------------------------------------
Αίθουσα Σύνταξης
ADELIN 107,3 FM ΚΥΘΗΡΑ
 ------------------------------------------










6 σχόλια:

  1. 400 ευρώ το μήνα παίρνει ο πρόεδρος ας κάνει και κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτέ επι προεδριας Τσακου δεν ήταν ετσι. Αλλά κατι κυριες δεν τον ηθελαν. Τωρα να πάνε αυτές να καθαρίσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ στον Καραβά συμβαίνουν πολλά περίεργα. Η εγχώριος έριξε άσφαλτο στα λαγκάδια για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους ιδιοκτήτες. Εμείς του είπαμε του προέδρου να ρίξει την άσφαλτο στο δρόμο του Φάρου και στο δρόμο από Πλατειά Άμμο προς Φάρο που είναι χάλια. Εκείνος τα έριξε στα λαγκάδια. Πηγαίντε να δείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην ξεχάσετε στις εκλογές να τον ξαναψηφίσετε τον πρόεδρο σας. Α ρε Τσάκο που είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχι Καμένε Καραβά με τις Ομορφιές σου (Τούλα Τζωρτζοπουλου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.