Header Ads

Header ADS

ΑΝΝΑ ΒΛΑΧΟΥ:Το έργο, το ‘χουμε ξαναδεί κύριοι της δημοτικής αρχής



Το έργο, το ‘χουμε ξαναδεί κύριοι της δημοτικής αρχής

-----------------
Ως μέλος της Δημοτικής Παράταξης του Παναγιώτη Νικολινάκου, προσπαθώ, μεταξύ άλλων, να κρατήσω όρθια την περιοχή των Μολάων σε συνθήκες που συνεχώς επιδεινώνονται, πόσο μάλλον όταν απέναντί μας έχουμε μια διοίκηση του Δήμου, η οποία φαίνεται να λειτουργεί και να ξυπνάει από τον λήθαργο, μόνο όταν η ανικανότητά της ακόμα και για τα απλά πράγματα, δημοσιοποιηθεί!
Σε πρόσφατη ανάρτησή μου είχα αναφερθεί στο γεγονός ότι τα ιστορικά αγάλματα του κατεδαφισμένου από τη νυν δημοτική αρχή, Πνευματικού Κέντρου των Μολάων, ήταν τα τελευταία 10 χρόνια, πεταμένα σε εξωτερικό χώρο δημοτικού κτηρίου. Αυτή η ανάρτηση ήταν αρκετή για να εξαναγκάσει τη δημοτική αρχή να μεριμνήσει για την αποκατάστασή τους, όπως φαίνεται στο εικονιζόμενο έγγραφο εισήγησης προς το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο!
Το ίδιο έργο φαίνεται να ξαναβλέπουμε και για το θέμα του Μυλαύλακου των Μολάων, το οποίο επίσης έθιξα σε δημόσια ανακοίνωσή μου! Αφού προηγήθηκε 10ετής αδιαφορία για τη συντήρηση και ποιοτική εκμετάλλευση του συγκεκριμένου παραδοσιακού μνημείου, άρχισαν τώρα να διαδίδουν ότι δήθεν έφταιγαν κάποια 30τ.μ. ιδιωτικής περιουσίας!! Την ίδια αγωνία άλλωστε είχε εκφράσει και ο Σύλλογος απανταχού Μολαιτών 《 ο Λάρνακας 》.
Το νέο σενάριο/επεισόδιο «φταίει κάτι άλλο και όχι εμείς», το εμπνεύστηκε η δημοτική αρχή, όχι μόνο σε συνδυασμό με τα προεκλογικά «κόλπα» που συνηθίζει ώστε να εξαπατήσει τους δημότες, αλλά από το γεγονός ότι ο νυν Πρόεδρος των Μολάων, Ανάστασιος Θεοδωρακάκος, προς τιμήν του ανακοίνωσε ότι πέτυχε τη συνεννόηση και αποδοχή δωρεάς 30 επιπλέον τετραγωνικών μέτρων (τ.μ.) από τον κο Δελήγιαννη Παναγιώτη του Αναστασίου, τον οποίο και συγχαίρω για την ευγενική του Δωρεά, μετατρέποντας έτσι τον χώρο σε καθολικά εκμεταλλεύσιμο!
Το «άρπαξαν» λοιπόν, αυτό οι «αθεόφοβοι» για να δικαιολογήσουν την έως τώρα μηδενική παρουσία τους!
Έχουν όμως πλέον γίνει αντιληπτοί, γι’ αυτό ας γνωρίζουν ότι εφόσον δεν έχουν εδώ και 10 χρόνια καταφέρει, να εκπονήσουν ένα ικανοποιητικό σχέδιο για να προστατεύσουν την πόλη, η παράταξή μας, προτάσσει την αξία να δημιουργείς και να στέκεσαι αλληλέγγυος και όχι να προσπαθείς να βρεις εξιλαστήρια θύματα για να καλύψεις την ανικανότητά σου, όπως στην περίπτωσή μας τα 30τ.μ.
Επειδή όμως, οι κάτοικοι και οι δημότες δεν φταίνε σε τίποτα, χαίρομαι που μια απλή ανακοίνωσή μου, ίσως χαρίσει μια ανάσα στους Μολάους.
Άννα Βλάχου Γεωπόνος - Δημοτική Σύμβουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.