Header Ads

Header ADS

Άγιοι Ανάργυροι: Ένας νεκρός και δύο αστυνομικοί τραυματίες μετά από καταδίωξη

 

Το αιματηρό συμβάν ξεκίνησε από τα Κάτω Πατήσια

Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες εκ των οποίων οι δύο αστυνομικοί, είναι ο απολογισμός του αιματηρού συμβάντος που ξεκίνησε από τα Κάτω Πατάρια και8 κατέληξε στους Αγίους Αναργύρους.

Όλα ξεκίνησαν από το θρίλερ με τους πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια, με τον  διαπληκτισμό ανάμεσα σε δύο άνδρες να ξεκινά για ένα τρακάρισμα μεταξύ των αυτοκινήτων τους στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια.

Ο καβγάς πήρε διαστάσεις, με  τον έναν άνδρα να βγαίνει από το όχημα και να πυροβολεί τον οδηγό του άλλου  τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Ο  συνοδηγός σε κατάσταση πανικού από τα πυρά που έπληξαν τον οδηγό βγήκε στον δρόμο, παρασύρθηκε όμως από διερχόμενο όχημα.

Οι δύο, οδηγός και συνοδηγός, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος».

Λίγο αργότερα, ο δράστης της ένοπλης επίθεσης εγκατέλειψε το δικό του αυτοκίνητο και έκλεψε  ένα άλλο φτάνοντας  στους Αγίους Αναργύρους.

Εκεί φτάνοντας στην περιοχή προχώρησε σε ληστεία σε βενζινάδικο!

Στη συνέχεια, η αστυνομία ενημερώθηκε για συμβάν και στην οδό Δημοκρατίας οι αστυνομικοί εντοπίζουν τον δράστη και αρχίζει η καταδίωξη.

Κατά την καταδίωξη έγινε ανταλλαγή πυροβολισμών κατά την οποία έπεσε νεκρός ο δράστης, ενώ δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ο ένας στο πόδι και ο άλλος στον θώρακα.

.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.