Header Ads

Header ADS

Καθημερινά για την Νεάπολη μας!!!! Μιλάμε με έργα.



Καθημερινά για την Νεάπολη μας!!!! Μιλάμε με έργα.

Ευχαριστώ πολύ όλους που καλοπροαίρετα, είτε σε επικοινωνία τους μαζί μου είτε με αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο, μας επισημαίνουν πράγματα που βοηθούν να κάνουμε καλύτερη την πόλη !!!!!!!!
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.
Ευπρεπισμός στα γραφικά σοκάκια της πόλης μας.
Μετά το κλάδεμα των αλμυρικιών και μουριών της παραλίας, σειρά έχουν οι ευκάλυπτοι στο ποτάμι.
Καθαρισμός των χόρτων στο κοιμητήριο και περιβάλλοντα χώρο αυτού, (έχουν απομακρυνθεί και τα οχήματα του Δήμου) με σεβασμό στο χώρο. Στις επόμενες μέρες θα συνεχίσουμε με τον καθαρισμό του προαύλιου χώρου του Ναυτικού Μουσείου.
Επίσης προς ενημέρωση των πολιτών ψεκασμός στα αλμυρίκια της παραλίας έχει γίνει από τα ξημερώματα της 27/06, μετά από ενημέρωση των καταστημαρχών, όπου θα ακολουθήσει και άλλος αν απαιτηθεί.
Εργασίες υπάρχουν πολλές στην πόλη και καθημερινά προσπαθούμε για αυτές.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφερθώ και σε έργα που είτε έχουν τελειώσει, είτε βρίσκονται σε στάδιο της αποπεράτωσης.
Αρχικά έχουν παραδοθεί οι αποκαταστάσεις στα τμήματα της παιδικής χαράς, της πλατείας του εστιατορίου ΟΑΣΗ και του τμήματος του πλακόστρωτου, που λόγο των έντονων καιρικών φαινομένων, υπέστησαν καθίζηση των χειμώνα που πέρασε.
Βρίσκονται σε εξέλιξη έργα όπως, το κτήριο του Λιμεναρχείου, το κρηπίδωμα στο ανατολικό μέρος της πόλης αλλά και η επέκταση του δικτύου του βιολογικού στη περιοχή του Βροντά και του Βαρκό. Ειδικά για το τελευταίο, θα ήθελα να ενημερώσω τους κατοίκους των περιοχών αυτών, που σαφώς έχουν ταλαιπωρηθεί από το έργο αυτό, ότι εντός δύο ημερών θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων. Πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι υπάρχουν συγκεκριμένες εργασίες που πρέπει να γίνουν έως ότου ολοκληρωθεί η αποκατάσταση τους.
Ο δε ανάδοχος του έργου και σύμφωνα με την επίβλεψη δεν έχει παρεκκλίνει του χρονοδιαγράμματος.
Σας γνωρίζουμε ότι το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την αναπαλαίωση του Δημοτικού κτιρίου αλλά και του κτιρίου του Καρνάγιου.
Επίσης σε σύντομο χρόνο θα σας γνωστοποιήσουμε και δύο πολύ σπουδαία έργα για την πόλη μας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Κ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ΔΕΡΜΑΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.