Header Ads

Header ADS

Συνεχίζεται η σημαντική και ουσιώδες παρουσία στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και εκπροσώπων της κυβέρνησης μετά το άνοιγμα των γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κυθήρων στο όμορφο νησί μας.

Συνεχίζεται η σημαντική και ουσιώδες παρουσία στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και εκπροσώπων της κυβέρνησης μετά το άνοιγμα των γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κυθήρων στο όμορφο νησί μας. 

Σειρά είχε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κυρία Μιχαηλίδου Δόμνα, που αφού αφίχθη στα Κυθηρα αεροπορικώς την Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 14:00, πραγματοποίησε άμεσα σειρά συναντήσεων με Τουριστικούς, Αγροτικούς και Εμπορικούς φορείς του νησιού μας. Επισκέφθηκε επίσης τη Μητρόπολη Κυθήρων, το Γηροκομείο, το Δημαρχείο και το Νοσοκομείο αποκομίζοντας εικόνες και απόψεις καταλήγοντας στις 20:00 στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας στο Λειβάδι για μια δίωρη εποικοδομητική συζήτηση με όλο το Διοικητικό Συμβούλιο.


Τα θεμα στα συζήτησης αφορούσαν την πραγματική τωρινή κατάσταση του Σπηλαίου της Αγίας Πελαγίας στο Μυλοπόταμο, το κλειστό Βυζαντινό Μουσείο στο Κάτω Λειβάδι, την εσωτερική συγκοινωνία του νησιού και τα προβλήματα της, την προβληματική ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού και ιδιαίτερα κατά τη χειμερινή περίοδο , Σχολεία και Επιμόρφωση, Τουριστική Ανάπτυξη, Κριτήρια για νέους. 


Την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 14:00 αφίχθη στο νησί και ο Βουλευτής Α’ Πειραια Κος Μπουτσικάκης Χριστόφορος με στόχο την ιδία ως αν θέματα πληροφόρηση που διέπουν και επείγουν το νησί μας. 


Η Υφυπουργός και ο Βουλευτής Α’ Πειραια παραβρέθηκαν και στα εγκαίνια και αγιασμό του Αθλητικού, Πολιτιστικού και Ψυχαγωγικού Πολυχώρου Kamares Multivenue την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 20:00 και αναχώρησαν από το νησί μας στις 22:15, έχοντας πραγματοποιήσει μια ουσιώδη επίσκεψη. 

1 σχόλιο:

  1. Σας ευχαριστούμε για το γελιο που μας προσφέρετε τόσο απλόχερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.