Header Ads

Header ADS

Πρόεδρος ελληνικών φιδιών: “Δεν έχουμε πέσει ποτέ από ελικόπτερο”



Βάζουμε τέλος στις ψεκασμένες θεωρίες μέσα από τα πιο επίσημα χείλη.

Πιο πιθανό είναι να βγούμε μέσα απ’ τη λεκάνη του μπάνιου όταν κάθεστε πάνω της -και στέλνετε καρδούλες στη δικιά σας- παρά να πηδήξουμε από ελικόπτερο. Στο Μεγάλο Πεύκο είμαστε;

Δεν έχω ιδέα ποιος ξεκίνησε αυτήν τη φήμη -ο λαγός συνήθως κάνει τέτοιες μλκιες- αλλά βάλτε και λίγο το μυαλό σας να δουλέψει. Άλλη όρεξη δεν είχαμε να πηδάμε σαν τον Ράμπο μες τη ζούγκλα. Ποιοι νομίζετε ότι είστε; Πόσο να ασχοληθούμε;

Φωτογραφία βλέπετε και τρομάζετε, άμα αρχίσουμε να πέφτουμε και στα μπαλκόνια σας, δεν θα μείνει κανείς.

Εν τω μεταξύ, δεν έχουμε καν δηλητήριο τα περισσότερα. Χειρότερο είναι να σας τσιμπήσει σφήκα παρά εμείς. Γι’ αυτό και δεν μπαίνουμε καν στον κόπο. Βρίσκουμε μια πέτρα, χωνόμαστε από κάτω και γεια σας. Καλό καλοκαίρι να ‘χουμε. Γελάει όλη η Ευρώπη μαζί μας, οι τεμπέληδες του νότου μάς λένε και τέτοια.

Γενικά όμως έχουμε αναλάβει και δύσκολες αποστολές, όπως το κόλπο με το μήλο ξέρωγω ή κάτι πατούσες που για να τις δαγκώσεις πρέπει να είχες ένα μήνα νηστικός, αλλά μέχρι εκεί.

Κατά τ’ άλλα όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Ο κόσμος έχει αληθινά προβλήματα, δεν μπορεί να ασχολείται με τις φαντασιώσεις του κάθε ψέκα.

Ειδικά εμείς που ζούμε στα νησιά, τα τελευταία χρόνια έχουμε μαρτυρήσει. Πανάκριβα τα δέρματα εδώ, ξέρετε πόσο έχουν πάει; Δεν μπορούμε να αλλάξουμε.

Επίσης έχουμε βαρεθεί να τρομοκρατούμε ξένους. Κόψανε του Έλληνα τις διακοπές και τώρα αναγκαστικά την πέφτουμε σε Γερμανούς, Άραβες, Ρώσους. Με τον Έλληνα όμως ήξερες τι να περιμένεις, τώρα τα πράγματα έχουν γίνει περίεργα.

Πέρσι είχα δαγκώσει Άγγλο, έκανα δυο μέρες να ξεμεθύσω, τι να λέμε τώρα, παραμύθια;

Κάνει πράγματα η κυβέρνηση να ελαφρύνει κάπως την κατάσταση, ΟΚ, προσπαθεί δεν λέω, αλλά δεν είναι όλα για όλους. Ευχαριστούμε πχ για το ωράριο στα σχολεία που θα επεκταθεί αλλά εμάς τα δικά μας τα παιδιά κοιμούνται τον χειμώνα. Δεν έχει και τόσο νόημα, κρατάμε όμως την πρόθεση.

Ελπίζουμε σε περισσότερα μέτρα. Επιτέλους η κυβέρνηση οφείλει να στηρίξει το ελληνικό φίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.