Header Ads

Header ADS

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ:Και τα Κύθηρα στέλνουν το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής


Και τα #Κύθηρα στέλνουν το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής.

Την Τετάρτη και Πέμπτη 29-30 Ιουνίου επισκεφτήκαμε τα #Κύθηρα με τον σύντροφο Fanis Kourebes και τη συντρόφισσα Georgia Gennia.
Η Οργάνωση Μελών Κυθήρων του #ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη συντρόφισσα Έλενα Μαγείρου διοργάνωσαν, χθες Πέμπτη 29 Ιουνίου, ανοιχτή εκδήλωση συζήτηση στο Πολιτιστικό Κέντρο Φρατσίων.
#Συζητήσαμε με συντρόφισσες και συντρόφους, φίλες και φίλους του κόμματος, με προοδευτικούς πολίτες των Κυθήρων τις καταστροφικές συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής της ΝΔ στον αγροτικό τομέα και τις #προτάσεις του #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ για την διάσωση του.
Σήμερα, Παρασκευή 30 Ιουνίου, επισκεφτήκαμε αγροτικές περιοχές του νησιού, συνεταιρισμούς και συζητήσαμε με αγρότες, παραγωγούς και φορείς του πρωτογενή τομέα.
Η αύξηση του κόστους παραγωγής σε συνδυασμό με τις αυξήσεις σε ενέργεια, καύσιμα και τρόφιμα δημιουργεί προβλήματα για την επόμενη μέρα στον Αγροτικό Κόσμο και σε όλη τη Κοινωνία.
Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει κάνει τις επιλογές της.
Σύντομα και η #Κοινωνία θα κάνει τις δικές της επιλογές. Προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και την Κοινωνία στη Πρώτη Γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.