Header Ads

Header ADS

ΛΑΚΩΝΙΑ:«Καμπάνα» ανησυχίας για τη ΝΔ η εκδήλωση στο Γύθειο

 

Όλα δείχνουν ότι τα κόμματα έχουν πάρει φωτιά και οργώνουν όλη την Ελλάδα.

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν την ίδια μέρα να βρεθούν στη Λακωνία και οργάνωσαν ανοικτές ομιλίες.
Η ΝΔ στο Γύθειο και το ΣΥΡΙΖΑ στη Σπάρτη.
Από πλευράς ΝΔ στη Λακωνία βρέθηκαν ο Παύλος Μαρινάκης Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ , συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννη Κωτσιόπουλο την Βουλευτή Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Λακωνίας Βασίλη Ορφανό.
Οργανώθηκε ανοικτή συγκέντρωση στο Γύθειο στη πλατεία εμπρός από το Κέντρο Πολιτισμού. Μια συγκέντρωση που η ΝΔ θα θέλει να ξεχάσει, αφού η εικόνα ήταν απογοητευτική.
Το ΣΥΡΙΖΑ οργάνωσε ομιλία στη Σπάρτη με ομιλητή τον Παύλο Πολάκη στο πάρκο του ΟΤΕ .
Η εικόνα της συγκέντρωσης όσον αφορά τη ΝΔ ήταν επιεικώς απογοητευτική αφού μαζί με τους οργανωτές οι παρευρισκόμενοι δεν ξεπέρασαν τους 75.
Μάλιστα ο αριθμός των παρευρισκόμενων σχολιάστηκε αρνητικά και από μια πρώην ΟΝΕΔίτισσα λέγοντας ότι η εικόνα δεν αρμόζει σε ένα νομό που η ΝΔ έχει μεγάλα ποσοστά.
Η εικόνα αυτή θα πρέπει να προβληματίσει τη ΝΔ αφού όλα δείχνουν ότι πάμε για εκλογές.
Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ανάλογες οργανώσεις της ΝΔ στη Λακωνία είναι εντελώς πρόχειρα στημένες, χωρίς να γνωρίζουν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος ποιος μιλά, που και πότε.
Από την άλλη μεριά η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή το Παύλο Πολάκη στη Σπάρτη μπορούμε να πούμε ότι είχε επιτυχία αφού το πάρκο του ΟΤΕ γέμισε με κόσμο.
Δεν ξέρουμε αν αυτή η αποτυχημένη συγκέντρωση της ΝΔ και η επιτυχημένη του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει την δυσαρέσκεια των πολιτών απέναντι στη Κυβέρνηση ή… οι πολίτες θέλουν να ακούσουν κάποιες υποσχέσεις και θέσεις από το ΣΥΡΙΖΑ.
Με αυτή τη συγκέντρωση της ΝΔ στο Γύθειο χτύπησε «καμπάνα» για τη ΝΔ, δείχνοντας ότι τα περιθώρια στενεύουν και θα πρέπει όλοι αυτοί που οργάνωσαν την εκδήλωση να αναθεωρήσουν θέσεις, απόψεις και αποκλεισμούς, γιατί όλα αυτά αν μεταφραστούν σε ψήφους θα έχουμε μεγάλες εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.