Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ:¨Hotel Romantica¨Tου Μηνά Σουρή ¨Ένα πανάκριβο στολίδι που κοσμεί τον οικισμό της Αγίας Πελαγίας.¨

 

Η ΝΕΑ υπερπολυτελής πτέρυγα του ¨Hotel Romantica¨στην Αγία Πελαγία είναι γεγονός !!!

¨Ένα πανάκριβο στολίδι που κοσμεί τον οικισμό της Αγίας Πελαγίας.¨


Ρεπορταζ ADELIN FM ΚΥΘΗΡΑ
Επίσκεψη στους χώρους της ΝΕΑΣ πτέρυγας του ¨Hotel Romantica¨ του Κυθήριου-Αυστραλού Μεγαλοεπιχειρηματία κυρίου Μηνά Σουρή.

Πολλά Συγχαρητήρια στον επιχειρηματία Μηνά Σουρή για το νέο του επιχειρηματικό επίτευγμα αλλά και στον άνθρωπο Μηνά Σουρή που η προσφορά του στα Κύθηρα είναι αναμφισβήτητα μεγάλη και θα σας το αποδείξουμε σε επόμενο ρεπορτάζ του Σταθμού μας.




Χτισμένο σε ένα φιλήσυχο περιβάλλον με μοντέρνα αρχιτεκτονική το ¨Romantica Αpartments¨ συνθέτει ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό περιβάλλον που θα σας συναρπάσει.




Οι επισκέπτες θα απολαύσουν τους άνετους, φωτεινούς χώρους με το ξεχωριστό ύφος και τους απαλούς χρωματισμούς που προσφέρουν μοναδική εμπειρία χαλάρωσης, σε συνδυασμό πάντα με την άψογη εξυπηρέτηση.

Με απέραντη θέα στο μαγευτικό ορίζοντα, όλα τα δωμάτια και οι σουίτες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία φιλοξενίας και πολυτέλειας.


Γευτείτε το πρωινό σας στις ηλιόλουστες μεγάλες βεράντες και τα μπαλκόνια μας και "χαθείτε" στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας αλλά και την γοητεία του βουνού που ξεδιπλώνεται μπροστά σας.

Απολαύσετε το κολύμπι σας στην πισίνα που βρίσκετε στην ταράτσα της μονάδας, και χαλαρώσετε ατενίζοντας τα καταγάλανα νερά των Κυθήρων, αλλά και "ταξιδέψετε" την ώρα που πίνετε το ποτό σας με θέα τον Κάβο Μαλιά.


Το καλαίσθητο περιβάλλον και η αληθινή πολυτέλεια θα σας ξεκουράσουν και θα σας προσφέρουν μια πραγματικά ονειρεμένη διαμονή στα Κύθηρα της καρδιάς σας !!!

Επικοινωνία

Υπεύθυνος: Αντρέας Μιχαηλίδης
τηλ. (+30) 27360 33834
τηλ. (+30) 27360 33814
φαξ (+30) 27360 33915
email: romantica@kythira.com

https://www.romanticahotel.gr/el.asp


Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις ΝΕΕΣ εγκαταστάσεις του συγκροτήματος.









































Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.