Header Ads

Header ADS

ΚΑΨΑΛΙ:ΑΚΑΡΠΕΣ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΑΛΛΩΝ

Άκαρπες δυστυχώς παραμένουν οι έρευνες για τέταρτη ημέρα για τον εντοπισμό των δύο Γάλλων που χάνονται τα ίχνη τους από την Μεγάλη Τρίτη σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών.

Στις έρευνες σήμερα παίρνει μέρος και ένα μεγάλο σκάφος του Λ/Σ -ΕΛΑΚΤ που ερευνά από θαλάσσης την ευρύτερη βραχώδη ακτογραμμή καθώς και άντρες του Λ/Σ.

Οι δύο Γάλλοι ηλικίας 65 ετών σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ αφού πάρκαραν το όχημα τους στο λιμάνι του Καψαλίου, επιβιβάστηκαν σε κανό και ανοίχτηκαν στην θάλασσα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Την Τετάρτη 27 Απριλίου σύμφωνα πάντα με πληροφορίες εντοπίστηκαν στην παραλία Βάνι ν.δ. των Κυθήρων ένα κανό και προσωπικά αντικείμενα που ίσως να ανήκουν στους δύο αγνοούμενους.

Από την Πέμπτη 28 Απριλίου και μετά το τηλεφώνημα που έκανε στενό οικογενειακό πρόσωπο στις αρχές  που σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ήταν η κόρη των αγνοούμενων, αρχίζουν αμέσως και επίσημα οι έρευνες από το Λιμενικό Σώμα συνεπικουρούμενες από το Πυροσβεστικό Σώμα και την ΕΛ.ΑΣ.

Να σημειώσουμε πως αρκετές ημέρες πριν τις επίσημες έρευνες των αρχών γίνονταν σε καθημερινή βάση έρευνες δια θαλάσσης και από την στεριά από το παράρτημα της Ομάδας Διάσωσης Κυθήρων με επικεφαλής την κυρία Ελένη Στάθη και με την βοήθεια και άλλων εθελοντών.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει έρευνα σε μια πολύ μεγάλη απόσταση στην κακοτράχαλη βραχώδη ακτογραμμή των Κυθήρων Νοτιοδυτικά και Βορειοδυτικά από την Θάλασσα με σκάφη, αλλά και από την στεριά από άνδρες των υπηρεσιών που εμπλέκονται στην έρευνα αλλά και από την Ομάδα Διάσωσης Κυθήρων.

Χθές Σάββατο πραγματοποιήθηκε έρευνα από ιδιώτη δύτη στον υποθαλάσσιο χώρο στο σημείο που βρέθηκε το κανό και σε άλλα σημεία χωρίς ωστόσο να υπάρξουν αποτελέσματα.

Άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κυθήρων και η κυρία Ελένη Στάθη επικεφαλής της Ομάδας Διάσωσης Κυθήρων περπατούν σήμερα σε μια μεγάλη απόσταση εντός της κακοτράχαλης ακτογραμμής χωρίς οι έρευνες να έχουν αποτελέσματα.

Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε με νεότερο ρεπορτάζ.

Σε περίπτωση που κάποιος πολίτης έχει πληροφορίες σχετικά με τους δύο αγνοούμενους μπορεί να επικοινωνεί με το Λιμενικό Τμήμα Κυθήρων στο τηλ: 2736033280

Πυροσβεστικό Κλιμάκιο τηλ:2736033199

Α/Τ Κυθήρων τηλ:2736031206

ADELIN FM ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ τηλ:2736034004


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.