Header Ads

Header ADS

ΚΟΣΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟΚΟΝΟΜΟΣ:ΘΕΟΜΑΧΟΙ"... βαριά λέξη, βαριά κρίση!!! κι ας ο Θεός μας έχει νουθετήσει. (βλ: κατά Ματθαίον)

 "ΘΕΟΜΑΧΟΙ"... βαριά λέξη, βαριά κρίση!!! κι ας ο Θεός μας έχει νουθετήσει. (βλ: κατά Ματθαίον)



3 σχόλια:

  1. Δεν νομιζω οτι υπερβαλλει αυτος που μιλησε για Θεομαχους δυστυχως...εκει καταντησαμε.Και σεις κ.Μεγαλοκονομε που αναφερεστε στο κατα Ματθαιον Ιερον Ευαγγελιο αραγε με τι θεολογικες γνωσεις......και σεις Κρινετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αλήθειες πονάνε ε; Και περισσότερο όταν βγαίνουν από το στόμα ενός ιερέα που δεν δίνει δικαίωμα στην ζωή του , και στηλιτεύει τα κακώς κείμενα .Αυτό είναι το έργο του ξέρεις. Δεν πρέπει να νοιάζεται αν αρέσει η αλήθεια του Χριστού, και δεν πρέπει να φοβάται να πει την λέξη που αρμόζει σε κάθε κατάσταση. Και εσύ; Όπου σε συμφέρει κολλάς και ένα χωρίο της Αγίας Γραφής. και βέβαια το "αναμάρτητος τον λίθο πρώτος βαλέτω¨" για σένα δεν ισχύει. Ξαναδιάβασε το μπροστά στον καθρέφτη σου θα σου κάνει καλό, αν ακούσεις τι λέει το κείμενο, μέσα σου, αφήνοντας βέβαια τον εγωισμό σου για λίγο απ' έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα μετρά τί είσαι και τί δηλώνεις και όχι ότι πραγματικά είσαι. Εικονοκλάστες ηθικολόγοι. Είσαι χριστιανός; Είσαι μεσαίωνας. Είσαι αντίχριστος;Λάμπεις από φωταυγή αλήθεια. Μόνο την κατάντια μας δεν κρίνουμε.Ο φαρισαϊσμός είναι η θρησκεία του έλληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.