Header Ads

Header ADS

Η συγνώμη άργησε 2 χρόνια και στο μεταξύ η λάσπη έπεφτε στον ανεμιστήρα.


Εξωτερική οδός πρόσβασης parking Ποταμού, 2 χρόνια μετά…

Η συγνώμη άργησε 2 χρόνια και στο μεταξύ η λάσπη έπεφτε στον ανεμιστήρα. Δεκτή η οφειλόμενη συγνώμη σας, κ. Δήμαρχε, αλλά πραγματικά είναι απορίας άξιον, γιατί χρειάστηκαν 2 χρόνια έρευνας, μεταξύ 2-3 εμπλεκόμενων, για την διαπίστωση μιας τόσο γνωστής αλήθειας: ότι δηλαδή κανείς από τον Δήμο δεν μας είχε ενημερώσει για τα σχέδιά σας να περάσετε τον δρόμο εξόδου του parking Ποταμού, από το οικόπεδό μας.
Στο θέμα μας τώρα. Εκτός από την δημόσια συγνώμη σας, είχαμε τονίσει ότι θα πρέπει να μας παρουσιάσετε ακριβές σχέδιο και να μας εξηγήσει ο αρμόδιος, τι ακριβώς ζητάτε από μας. Πόσο από το οικόπεδό μας χρειάζεστε και σε ποιο σημείο. Μέχρι σήμερα, από τον Δήμο δεν δεχτήκαμε καμία πρόταση για συνάντηση στην οποία θα μας εξηγήσετε τι θέλετε, ώστε να αποφασίσουμε αν μπορούμε να σας το δώσουμε, χωρίς να καταστραφεί το οικόπεδό μας.
Έτσι λοιπόν, θα έλεγα ότι τσάμπα χάρηκαν όσοι ειλικρινώς χάρηκαν. Τίποτα δεν έχει λυθεί, ώστε να «πιάσουν δουλειά οι μπουλντόζες». Αναμένουμε την πρόσκλησή σας σε συζήτηση για την λεπτομερή ενημέρωσή μας, ώστε να τοποθετηθούμε.

3 σχόλια:

  1. Καταλάβαμε κυρία Κορίνα. Σας κόλησε στον τοίχο ο Δήμαρχος και κάνατε 15 μέρες να απαντήσετε και δεν λέτε τίποτα. Θα δείτε τα σχέδια, μετά θα βρείτε κάτι άλλο να πείτε και τελικά δεν θα δώσετε τίποτα. Καταλάβαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή είμαι Ποταμίτης από τότε που γεννήθηκα το 1964 και ξέρω πάρα πολλά καλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου γιατί κάποιους δεν θα τους ξεπλένει ούτε ο Γοργοπόταμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.