Header Ads

Header ADS

Συνελήφθη Άγγλος να μεταφέρει κοκαΐνη αξίας 1,5 εκατομμυρίων ευρώ

Θα μπορούσε να ήταν ένας από τους χιλιάδες Άγγλους τουρίστες που κάθε καλοκαίρι επισκέπτονται την χώρα μας για διακοπές.

Ο 45χρονος είχε μάλιστα επιλέξει ένα ξενοδοχείο στο Λουτράκι όπου είχε μεταφέρει τις δυο βαλίτσες του. Μόνο που αντί για τα ρούχα και τα προσωπικά του αντικείμενα είχε βάλει στο εσωτερικό τους 57 κιλά και 215 γραμμάρια κοκαΐνης, όπως φαίνεται και στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ελληνική αστυνομία. «Επισημαίνεται ότι το προσδοκώμενο όφελος, από την πώληση της ανωτέρω κατασχεθείσας ποσότητας, υπερβαίνει το 1.500.000 ευρώ» αναφέρει στην ανακοίνωση της η αστυνομία. 

Μάλιστα, τα 49 πακέτα που κατάσχεσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν και λογότυπο «23» με ένα βασιλικό στέμμα, σήμα κατατεθέν του «βασιλιά» του NBA Λεμπρόν Τζειμς.  

Στην επιχείρηση συμμετείχαν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε., το Τ.Α. Κορίνθου και σε επίπεδο αξιοποίησης πληροφοριών με το Γραφείο DEA της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα. Ο 45χρονος Άγγλος είχε επίσης στην κατοχή του 225 ευρώ και δυο συσκευές κινητής τηλεφωνίας οι οποίες θα εξεταστούν για τις επαφές που μπορεί να αποδειχτούν… χρυσάφι για τις ελληνικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.