Header Ads

Header ADS

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΚΛΟΠΗ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ


Μία ακόμα κλοπή αναστατώνει την τοπική κοινωνία των Κυθήρων!

Η ΝΕΑ θρασύτατη κλοπή στο φαρμακείο που βρίσκεται στην είσοδο του Λιβαδίου, στον κεντρικότερο δρόμο του νησιού προβληματίζει.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ

Σύμφωνα με αποκλειστικές και απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του σταθμού μας, η διάρρηξη εκτιμάται πως έγινε μετά τη μία το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων 17 Απριλίου.

Ο δράστης αφού έσπασε κομμάτι της τζαμαρίας της κεντρικής εισόδου, εισχώρησε στο κατάστημα και αφαίρεσε χρηματικό ποσό ύψους εφτάμιση χιλιάδων ευρώ από σημείο του μαγαζιού αφήνοντας  ανέπαφη την ταμειακή μηχανή.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ

΄΄ Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του το φαρμακείο Livadi Pharmacy ο τρόπος που κινείται ο δράστης είναι χαρακτηριστικός και αναγνωρίσιμος.΄΄

Σύμφωνα με το βιντεοληπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής του καταστήματος που βρίσκεται στα χέρια των αρχών, ο δράστης είναι μετρίου αναστήματος και το προφίλ του παρουσιάζει ιδιομορφία ως προς τα κιλά στην περιφέρεια και τα πόδια.

Το βιντεοληπτικό υλικό θα αξιοποιηθεί κατάλληλα από τους έμπειρους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος ώστε να προχωρήσουν στην σύλληψη του.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Α/Τ Κυθήρων.

Οποιαδήποτε πληροφορία γνωρίζετε σχετικά με το περιστατικό  επικοινωνήστε με το Αστυνομικό Τμήμα Χώρας στο τηλέφωνο 2736031206.

Για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη που αφορά  την υπόθεση θα επανέλθουμε.

-------------------------------------------------------

Αίθουσα Σύνταξης

ADELIN FM ΚΥΘΗΡΑ

_____________________________________




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.