Header Ads

Header ADS

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΒΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Γιορτάστηκε με επισημότητα η Επέτειος της Ηρωικής Εξόδου στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου Νομού Αιτωλοακαρνανίας – Εξαιρετική η πολλοστή συμμετοχή της Φιλαρμονικής Δημοτικής Ενότητας Βοιών Νομού Λακωνίας

---------------------------------------
Τιμητική διατηρήθηκε και αυτή τη χρονιά, η παρουσία τής Φιλαρμονικής Δημοτικής Ενότητας Βοιών στις Εορτές Εξόδου Ιερής Πόλεως Μεσολογγίου, το Σάββατο και την Κυριακή του Λαζάρου, μέσω των αντίστοιχων πομπών που κατέληξαν στον Κήπο των Ηρώων.
Ως εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου του Δήμου μας, εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στα παιδιά και τη Μαέστρο, κ. Φανή Φερδιανάκη, η οποία πάντοτε διασφαλίζει τόσο την ποιοτική όσο και την ιστορική συνέχεια στην εν λόγω εκδήλωση από τον πρώην Δήμο Βοιών επί Δημαρχίας κ. Ιωάννη Κουσούλη, έως και σήμερα, με ουσιαστική παρότρυνση απέναντι στο ιδεώδες της μουσικής.
Θέλουμε επίσης, να εκφράσουμε τη χαρά μας που η συμμετοχή μας στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, συνέβαλε τα μέγιστα στην αδιάσπαστη συνέχιση της παρουσίας της εν λόγω Φιλαρμονικής στους φετινούς εορτασμούς στο ναδίρ τής πανδημίας.
Η Ιερή Πόλη του Έθνους που τιμά τους ήρωες της Εθνικής μας παλιγγενεσίας και κρατά ζωντανή τη φλόγα του υπέρτατου αγαθού για κάθε άνθρωπο, της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ας εμπνέει τα παιδιά που συμμετείχαν και μαζί τους όλους εμάς που όντας ελεύθεροι, δικαιωματικά είμαστε και Δημότες Μεσολογγίου.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι,
Παναρίτης Ηλίας
Σπυριδάκου Θεοδούλη
Μέλη του Νομικού Προσώπου Δήμου Μονεμβασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.