Header Ads

Header ADS

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΙΩΝ ΖΗΤΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΙΩΝ ΖΗΤΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ

Ο Ναυτικός Όμιλος Βοιών ιδρύθηκε το 1988 από το μεράκι μιας Βατικιώτικης παρέας, που λάτρευε τη θάλασσα και πίστεψε στην ανάγκη να μεταδώσει στους νεότερους την αγάπη της για το ναυταθλητισμό και τα αθλητικά ιδεώδη.
H σημερινή διοίκηση του Ομίλου, πιστή στο όραμα των ιδρυτών του, και συνεχίζοντας το έργο των προηγούμενων διοικήσεων, έθεσε σαν στόχο της να κάνει κάποια επιπλέον βήματα. Που θα ανεβάσουν το επίπεδο του σωματείου μας και θα κάνουν περήφανους όλους τους Βατικιώτες.
Το πρώτο από αυτά τα βήματα ήταν η αγορά ενός σκάφους συνοδείας, που έδωσε τη δυνατότητα να λειτουργεί με ασφάλεια και ολόκληρο τον χρόνο η εκπαίδευση των νεαρών ναυταθλητών μας με την καθοδήγηση εξειδικευμένου προπονητή. Για πρώτη φορά στα 34 χρόνια λειτουργίας μας.
Τα επόμενα βήματα που σχεδιάζουμε είναι:
• Η αγορά 7 εκπαιδευτικών σκαφών (4 τύπου Optimist & 3 τύπου Laser)
• Η δημιουργία Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης για ενήλικες
Είναι φανερό πώς για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι χρειάζεται να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό χρηματικό ποσό. Εάν δεν υπήρχε το ζήτημα ασφάλειας λόγω του κορονοϊού, θα μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών μας με δημόσιες εκδηλώσεις, όπως και στο παρελθόν. Ελπίζουμε ότι οι συνθήκες θα έχουν βελτιωθεί μέχρι το καλοκαίρι και θα καταφέρουμε να τις διοργανώσουμε. Μέχρι τότε όμως, σε ένα ζωντανό αθλητικό κύτταρο όπως ο Όμιλος, οι ανάγκες τρέχουν.
Στην προσπάθειά μας αυτή θα θέλαμε να ζητήσουμε τη βοήθεια από όλους τους συμπατριώτες. Ακόμη και το πιο μικρό ποσό ενίσχυσης στον Όμιλο, θα πιάσει τόπο.
Όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν στο να γίνει το όραμα του Ομίλου μας πραγματικότητα, μπορούν να επικοινωνήσουν με την ταμία κ. Δερμάτη Νάγια στο τηλ : 6983436731 ή να καταθέσουν το ποσόν που επιθυμούν στον λογαριασμό του Ομίλου :
Λογαριασμός ALPHA BANK: 618002002000026
IBAN: GR69 0140 6180 6180 0200 2000 026
Σας ευχαριστούμε
Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Βοιών





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.