Header Ads

Header ADS

Πενία (φιλότιμου), τέχνας κατεργάζεται…

Ανάρτηση της 

Θεοδούλη Σπυριδάκου


Πενία (φιλότιμου), τέχνας κατεργάζεται…

------------------------
Λόγω των γνωστών πλέον τακτικών του, ο Δήμαρχος Μονεμβασίας, προκειμένου να «ξεγελάσει» για πολλοστή φορά τους Δημότες, προχώρησε χθες σε προσπάθεια «καπελώματος» του ίδιου του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με το εξής «κόλπο», το οποίο είχε επαναλάβει στο παρελθόν, μετά τη μεγάλη πυρκαγιά στα Βάτικα.
Και εξηγούμαι.
Χθες, Παρασκευή 16/4, τόσο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όσο και ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κος Ανδρέας Λυκουρέντζος, έκαναν επίσημη ανακοίνωση ότι οι αποζημιώσεις των Αγροτών θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους τη Μεγάλη Τρίτη.
Όλως τυχαίως, την ίδια μέρα, χθες, Παρασκευή 16/4, κοινοποιήθηκε σε σελίδα του Facebook, επιστολή που απέστειλε ο Δήμαρχος Μονεμβασίας προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και προς τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ για να τους «επιπλήξει» επειδή μέχρι σήμερα (χθες δηλαδή), ΔΕΝ είχαν εκπληρώσει τις υποσχέσεις που είχαν δώσει στους Αγρότες κατά την επίσκεψή τους στον Νομό Λακωνία!
Προφανώς ο «δημοσιογράφος» που ανέβασε την επιστολή στη σελίδα του, έκανε τη γκάφα μετά από λίγα λεπτά να κοινοποιήσει και τις επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργείου και του Προέδρου του ΕΛΓΑ, κου Ανδρέα Λυκουρέντζου, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και όπως ήταν φυσικό, για ευνόητους λόγους στη συνέχεια προχώρησε στην κατάργησή τους.

Φαίνεται ότι έχει εκλείψει πλέον και το φιλότιμο σε αυτούς που διαχειρίζονται τον Δήμο μας και ότι η εφευρετικότητά τους θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια προκειμένου να παρουσιάσουν σώνει και καλά έργο.
Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τις εκλογές, δεν θα δούμε ακόμα πιο εξωφρενικά πράγματα…

Θεοδούλη Σπυριδάκου
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.