Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ:ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΠΠΟΛΥΤΟΥ ΠΡΕΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

 Ύστερα από επικοινωνία που είχα απόψε το βράδυ με γονείς του Δημοτικού Σχολείου Χώρας και Καρβουνάδων Κυθήρων, και με την ιδιότητα του προέδρου του Συλλόγου Γονέων, κάλεσα τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Κομηνό (Ζορμπά) σχετικά με τα θέματα υγείας των τελευταίων ημερών. Τον ενημέρωσα ότι υπάρχουν πολλά κρούσματα στην μαθητική κοινότητα, ενώ από επιλογή πολλοί από εμάς τους γονείς δεν στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο τις τελευταίες δύο εβδομάδες για να τα προστατέψουμε.

Του ζήτησα άμεση απολύμανση των σχολικών κτιρίων του Δημοτικού σε Χώρα και Καρβουνάδες και με διαβεβαίωσε ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί από ειδικό συνεργείο. Ύστερα, σε επικοινωνία που είχα με την διευθύντρια του σχολείου κ. Λουράντου με ενημέρωσε ότι έχει προβεί και εκείνη σε ενημέρωση των υπηρεσιών του Δήμου σχετικώς.
Τέτοιες ώρες, ευλαβικά, με ομοψυχία και ψυχραιμία ας συμβάλλουμε όλοι μαζί στη μείωση των κρουσμάτων και την προστασία των παιδιών μας και των συμπολιτών μας. Για τα περί ευθύνης και ανευθυνότητας θα τα πούμε μιαν άλλη στιγμή που δεν θα αργήσει καθόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.