Header Ads

Header ADS

«Χτύπησαν στο ψαχνό» οι νεοναζιστές του Κιέβου για να προκαλέσουν τους Ρώσους και σκότωσαν δύο Έλληνες ομογενείς



Νεκροί έπεσαν από πυρά ουκρανών στρατιωτών δύο Έλληνες ομογενείς στο Γράνιτνα, το οποίο βρίσκεται πλησίον της γραμμής επαφής στην Ανατολική Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΞ. Από τα πυρά τραυματίστηκαν άλλοι δύο.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου: 

Εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας για τον αιφνίδιο θάνατο δύο ομογενών και τον βαρύ τραυματισμό άλλων δύο στο χωριό Γράνιτνα, το οποίο βρίσκεται πλησίον της γραμμής επαφής στην Ανατολική Ουκρανία.

Εκφράζουμε επίσης τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων, καθώς και ευχές για ταχεία ανάρρωση των τραυματισμένων.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, υπεύθυνοι της διπλής ανθρωποκτονίας είναι τρεις στρατιώτες του Ουκρανικού στρατού, οι οποίοι συνεπλάκησαν με τους ανωτέρω ομογενείς για ασήμαντη αιτία.

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, έχει ζητήσει να μιλήσει τηλεφωνικώς με τον Ουκρανό ομόλογό του DmytroKuleba, προκειμένου να τονιστεί, εκ νέου, η ανάγκη προστασίας της Ελληνικής Κοινότητας στην Ουκρανία.

pronews.gr


1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή «για ασήμαντη αφορμή» τα έβαλαν άοπλοι ομογενείς με ενόπλους ναζί; Ή μήπως οι Ουκρανοί φασίστες ήθελαν να σκοτώσουν; Γιατί όμως να ήθελαν και να είχαν ακόμα και τέτοιες διαταγές;
    Οι Ουκρανοί ναζί που κυβερνάνε, κάνουν εθνοκαθάρσεις. Πράγμα που σημαίνει πως σκοτώνουν όποιον δεν είναι σαν τα μούτρα τους. Ρώσους, Έλληνες, μειονότητες κάθε είδους και βέβαια πολιτικούς αντιπάλους.
    Η γαλάζια, συμμορία, που παρασιτεί εις βάρος μας, θέλει να στείλει στρατό στην Ουκρανία, επειδή έτσι διέταξαν οι Αμερικάνοι. Μια δολοφονία ομογενών θα ήταν βούτυρο στο ψωμί των υποτακτικών των ΗΠΑ, ώστε να μας μπλέξουν σε πολύ άσχημες περιπέτειες.
    Όμως οι φονιάδες ήταν Ουκρανοί. Τα νέα στην εποχή μας μαθαίνονται αστραπιαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.