Header Ads

Header ADS

ΛΑΚΩΝΙΑ:Ούτε ένα ευρώ στα Βελανίδια από τις 500.000 που θα λάβει ο Δήμος για την αγροτική οδοποιία από το ΥΠΑΑΤ

 


Αδικία σε βάρος  των Βελανιδίων.

 Ούτε ένα ευρώ  στα Βελανίδια από τις 500.000  που θα λάβει ο Δήμος για την αγροτική οδοποιία από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Δυστυχώς το αίτημα του Προέδρου των Βελανιδίων  προς τον Δήμο Μονεμβασίας αγνοήθηκε. Δεν εγκρίθηκε  ούτε ένα μέτρο  τσιμεντόστρωσης αγροτικών δρόμων στα Βελανίδια  από το πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. 

Γιατί? 
  Οι αγροτικοί δρόμοι των Βελανιδίων προς Άγιο Θωμά, προς Καλεβόλο και προς Άγιο Παύλο χρειάζονται όλοι τσιμεντόστρωση ή ασφαλτόστρωση.  Σε άλλα χωριά δεν υπάρχει ούτε ένα  τετραγωνικό μέτρο χωρίς τσιμέντο. Εμείς πνιγόμαστε στις λάσπες κάθε χρόνο.
  Ο περιφερειακός δρόμος του χωριού χρειάζεται ασφαλτόστρωση.  Τα προγράμματα αυτά βοηθούν να βελτιώνονται οι  αγροτικοί δρόμοι. 
  Οι πιστώσεις που κατανεμήθηκαν μέσω του Προγράμματος Τρίτση απέχουν πολύ από την ολοκλήρωση της βελτίωσης των αγροτικών δρόμων, γι'αυτό  σωστά ο Πρόεδρος της Κοινότητας ζητά όσα δικαιούμαστε σα χωριό από κάθε πρόγραμμα. 
  Οι Βελανιδιώτες ζητούν  διαχρονικά από το Δήμο  την ικανοποίηση των δίκαιων  αιτημάτων  μας ανεξαρτήτως δημοτικών αρχών. 
Πόσες τετραετίες  θα πρέπει να περάσουν άραγε για να λυθούν τα προβλήματα μας? 


Σε ότι αφορά το πως έγινε η κατανομή των κονδυλίων των 500.000 ευρώ χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση δημοτικής Συμβούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.